Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din BMW i Svendborg

Biler af mærket BMW er i dag fulde af elektronik og teknologi. Derfor skal der dygtige mekanikere og teknikere til at holde en BMW på toppen.

Flere af vores mekanikere har stor erfaring med at reparere BMW’er, da de kommer fra det autoriserede BMW værksted og derfor kender de alt til BMW.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke.

Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til højere priser hos mærkeværkstederne.

Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40% billigere end mærkeværkstederne. Derudover får du på vores autoværksteder god service og kvalitet i det udførte arbejde.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når du skal have din BMW serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din BMW

Matcher tyske værkstedspriser

Har du på forhånd undersøgt prisen hos det autoriserede værksted og har du fået tilbuddet på skrift, så tag det med ind til Skorstensgaard (Husk at det skal indeholde brug af originale reservedele). Vi ordner arbejdet ud fra det udspecificerede tilbud og giver dig 20% rabat på deres pris.

Har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra BMW værkstedet i Tyskland, så matcher vi prisen på det. Ellers har vi jo ikke tyske værkstedspriser. Læs mere om, hvordan vi kan matche priserne her.

Gratis lånebil mens vi reparerer din BMW

Hos Skorstensgaard i Svendborg får du en god værkstedsoplevelse hver gang din BMW skal på værksted. Du kan altid vente, mens vi har din bil inde. I venterummet finder du kolde og varme drikke, tv, aviser og gratis internet.

Vi kan også tilbyde dig en gratis lånebil i forbindelse med værkstedsbesøget. Det er pålidelige biler og på den måde er du mobil i hele processen.

Skal din bil have skiftet en del, så skal du vide, at de reservedele vi benytter, primært er godkendte ikke-originale reservedele. Det betyder høj kvalitet og vi giver 3 års garanti på alle skiftede reservedele. Læs mere om det her.

Uforpligtende og gratis tilbud på skrift

Tilbud fra Skorstensgaard får du altid på skrift. De indeholder også vores pris, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal betale for indgrebet.

At du har tilbuddet på skrift, er din sikkerhed for at prisen holder. Tilbud fra Skorstensgaard er naturligvis 100% gratis og uforpligtende.

Finder vi mere arbejde mens din BMW er på liften, så kontakter vi dig. Vi har selvfølgelig en pris klar til dig samtidig og denne del af arbejdet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Derfor er du aldrig i tvivl om, hvad det koster at have din bil på værksted hos Skorstensgaard.

Få GRATIS tilbud på service

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Er der stadig fabriksgaranti på din BMW, så skal du vide, at vi arbejder ud fra samme tjekskemaer som mærkeværkstedet, når du bestiller et service efter servicebogen. Dermed bevarer du bilens fabriksgaranti.

Vælger bilimportøren at afvise en garantisag på din bil på grund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så kom til os. Så udfører vi reparationen uden beregning for dig.

Opdateret på BMW viden

Men følger Skorstensgaard med udviklingen?

Ja, det gør vi i høj grad!

Alle vores medarbejdere uddannes løbende, så vi er sikre på at være opdateret på seneste BMW viden og tiltag.

Husk også at når du får service efter servicebogen hos os, så kan du gøre brug af vores mobilitetsservice. Det er lig med gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste gang din BMW skal til serviceeftersyn.

Mobilitetsservice og 100% fabriksgaranti er blot nogle af vores kundefordele. Du finder dem alle sammen her på siden.

Book tid hos Skorstensgaard Svendborg

Er det tid til service på din BMW og vil du have priser, der er op til 40% billigere end dem du er vant til at få hos mærkeværkstedet?

Så skal du bare bestille tid på vores værksted i Svendborg.

Du kan som nævnt også bestille et tilbud. Bare benyt knapperne her på siden.

Vil du tale med en værkfører først, så skal du bare ringe eller skrive til afdelingen.

Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din BMW