Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Citroen i Svendborg

Er det tid til service eller reparation af din Citroën og bor du i Svendborg på Fyn, så skal du prøve at lade Skorstensgaard stå for dit værkstedsbesøg.

Hvorfor?

Fordi vores kompetente og hurtigt arbejdende hold af mekanikere i Svendborg udfører service og reparation effektivt og korrekt, samtidig med at du kan spare penge på a. Lyder det godt, så læs videre her.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke.

Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.

Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op til 40 procent billigere end mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder god service og kvalitet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Citroën skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Citroën

Mulighed for gratis lånebil og vejhjælp i hele Danmark

Udover at Skorstensgaard er både hurtige og billige, når det kommer til service og bilreparation, så har vi også sammensat et attraktivt program af kundefordele.

Blandt vores mange gode fordele er muligheden for lånebil imens din egen bil er på værksted hos os, så du bevarer din mobilitet.

Og apropos mobilitet, så har du mulighed for at gøre brug af vores mobilitetsservice, når din Citroën får udført service efter bilfabrikkens forskrifter.

Helt enkelt betyder det at du får gratis vejhjælp i hele Danmark, hvis du f.eks. er udsat for motorstop, trafikuheld eller måske blot en punktering.

Du kan læse mere om Skorstensgaard mobilitetsservice her

Behold fabriksgarantien på din Citroën

Ved at overholde serviceplanen for din Citroën så kan du også bevare bilens fabriksgaranti, så længe der er sådan en på den.

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra samme kontrol- og tjekskemaer som hos Citroën selv, og vi dokumenterer alt arbejde på din bil. Så skulle du få brug for at vide, hvad vi har lavet på din bil i forbindelse med f.eks. en fabriksgarantisag, kan du altid få det oplyst.

Alle disse tiltag er en del af vores kundefordel, der hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Den sidste del af konceptet er ganske enkel: Får du afvist en fabriksgaranti hos bilimportøren på grund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så udfører vi reparationen for dig.

Kend værkstedsregningens pris på forhånd

Skulle det usandsynlige ske, at du får et bedre tilbud fra det autoriserede Citroën værksted, så tag det med til afdelingen i Svendborg. Vi ikke bare matcher prisen. Vi går 20% under, såfremt det er striftligt, udspecificeret og indeholder brug af org. reservedele.

Når du indleverer din Citroën på værkstedet i Svendborg, så kender du prisen på forhånd. Dukker der noget op, i forbindelse med vores gennemgang af din bil, som kræver yderligere arbejde, så kontakter vi dig med det og en pris på udførelse. Og vi påbegynder ikke denne del af reparationen før vi har fået godkendelse fra dig.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Skal din bil på værksted hos Skorstensgaard i Svendborg, kan du selv bestille tid. Vi har gjort det ganske nemt for dig at booke tid her på hjemmesiden.

Vi har ligeledes sørget for, at du nemt og hurtigt kan rekvirere et tilbud på service eller reparation af din bil. Alle tilbud er 100% gratis og uforpligtende, så hvorfor ikke få et tilbud på det du skal have lavet?

Alle henvendelser til vores værksted i Svendborg bliver besvaret inden for 48 timer på hverdage, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte på email eller telefon.

Book tid til din Citroën her