Frit værksted til din Citroen i Svendborg

Lyser serviceindikatoren i din Citroen?

Så prøv Skorstensgaard på Grønnemosevej 20 i Svendborg og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Citroen på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Citroen skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Citroen værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Svendborg ? og dermed er det dig som Citroen ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Citroen

Mekaniker skifter olie på bil

Skorstensgaard Svendborg er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Citroen eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Svendborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Citroen fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Svendborg, så laves det nøjagtig efter Citroen fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Citroens servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Citroen værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Citroen.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Citroen, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Citroen er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Svendborg har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive Citroen modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Citroen.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Citroen præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker laver service på Citroen bil

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Citroen er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker bil til service
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Citroen

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Svendborg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Citroen uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Svendborg, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Grønnemosevej 20, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Svendborg facade