Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frit Citroën værksted i Svendborg

Er det tid til service eller reparation af din Citroën og bor du i Svendborg på Fyn, så skal du prøve at lade Skorstensgaard stå for dit værkstedsbesøg.


Hvorfor?


Fordi vores kompetente og hurtigt arbejdende hold af mekanikere i Svendborg gør det minimum lige så godt som mærkeværkstedet, samtidig med at du sparer 20-40% på din bilregning. Lyder det godt, så læs videre her.


Mulighed for gratis lånebil og vejhjælp i hele Danmark

Udover at Skorstensgaard er både hurtige og billige, når det kommer til service og bilreparation, så har vi også sammensat et attraktivt program af kundefordele.


Blandt vores mange gode fordele er muligheden for lånebil imens din egen bil er på værksted hos os. De første 150 km i lånebilen er gratis for dig og er med til at du bevarer din mobilitet.


Og apropos mobilitet, så har du mulighed for at gøre brug af vores mobilitetsservice, når din Citroën får udført service efter bilfabrikkens forskrifter.


Få tilbud på Citroën service

Helt enkelt betyder det at du får gratis vejhjælp i hele Danmark, hvis du f.eks. er udsat for motorstop, trafikuheld eller måske blot en punktering.


Du kan læse mere om Skorstensgaard mobilitetsservice her


Behold fabriksgarantien på din Citroën

Ved at overholde serviceplanen for din Citroën så kan du også bevare bilens fabriksgaranti, så længe der er sådan en på den.


Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra samme kontrol- og tjekskemaer som hos Citroën selv, og vi dokumenterer alt arbejde på din bil. Så skulle du få brug for at vide, hvad vi har lavet på din bil i forbindelse med f.eks. en fabriksgarantisag, kan du altid få det oplyst.


Alle disse tiltag er en del af vores kundefordel, der hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Den sidste del af konceptet er ganske enkel: Får du afvist en fabriksgaranti hos bilimportøren på grund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så udfører vi reparationen for dig.


Kend værkstedsregningens pris på forhånd

Skulle det usandsynlige ske at du får et bedre tilbud fra det autoriserede Citroën værksted, så tag det med til afdelingen i Svendborg. Vi ikke bare matcher prisen. Vi går 20% under!


Når du indleverer din Citroën på værkstedet i Svendborg, så kender du prisen på forhånd. Dukker der noget op, i forbindelse med vores gennemgang af din bil, som kræver yderligere arbejde, så kontakter vi dig med det og en pris på udførelse. Og vi påbegynder ikke denne del af reparationen før vi har fået godkendelse fra dig.


Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Skal din bil på værksted hos Skorstensgaard i Svendborg, kan du selv bestille tid. Vi har gjort det ganske nemt for dig at booke tid her på hjemmesiden.


Vi har ligeledes sørget for at du nemt og hurtigt kan rekvirere et tilbud på service eller reparation af din bil. Alle tilbud er 100% gratis og uforpligtende, så hvorfor ikke få et tilbud på det du skal have lavet?


Alle henvendelser til vores værksted i Svendborg bliver besvaret inden for 48 timer på hverdage, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte på email eller telefon.


Book tid til din Citroën her


Glemt adgangskode?