Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Fiat på Skorstensgaard Autoværksted - Spar penge på service når din bil skal på værksted

Frit værksted til din Fiat i Svendborg

Ejer du en Fiat, er der gode chancer for, at du kan lide Italien, og den passion italienerne lægger i fremstilling af biler.

For at kunne yde, skal din bil dog vedligeholdes løbende via kyndig service og endda en reparation af og til.

Og bor du i Svendborg eller omegn kan du nu få både serviceret og repareret din Fiat til Tyske Værkstedspriser hos Skorstensgaard på Grønnemosevej.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores værksteder god service og kvalitet i arbejdet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når du skal have din Fiat serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Fiat

Hvad indebærer tyske værkstedspriser?

Få et godkendt stempel i servicebogen til din Fiat hos Skorstensgaard Svendborg

Vi kommer ikke udenom at det drejer sig om prisen og at du får en billig værkstedsregning. 

Har du været vant til og glad for at benytte det autoriserede Fiat værksted, men kunne du tænke dig at spare penge på bilregningen, så vil du hos Skorstensgaard i Svendborg opleve priser der er op til 40% billigere end det danske mærkeværksted.

Det betyder også at har du tidligere taget turen til Tyskland for at få repareret bil – og måske handlet ind samtidig – så slipper du nu for at køre forbi det tyske værksted på vej mod din foretrukne grænsehandel.

Hvordan det?

Jo, kommer du til os med et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske Fiat værksted, så udfører vi arbejdet og matcher prisen. Ellers kunne vi jo ikke kalde det ”tyske værkstedspriser”. Læs mere om konceptet her.

Har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra det lokale autoriserede mærkeværksted (indeholdende brug af org. reservedele), så laver vi naturligvis også gerne arbejdet. Og giver dig 20% rabat på mærkeværkstedets tilbud.

Arbejde ud fra bilfabrikkens egne tjekskemaer

At prisen er den helt rigtige, er én ting, kvaliteten i arbejdet er en anden. Og hos Skorstensgaard er vi meget nidkære om arbejdet.

Vi arbejder ud fra Fiats egne tjek- og kontrolskemaer og sørger for at vores teknikere og mekanikere er fuldt opdateret på viden om Fiat’er, samtidig med at alle afdelinger råder over alt nødvendigt udstyr til fejlfinding og diagnosticering.

Vores værkførere holder sig i øvrigt også opdateret, så har du Fiat-relaterede spørgsmål, kan du få god rådgivning af vores personale.

Men hvorfor nu alt det?

Svaret er simpelt: Du skal have den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard. Også i Svendborg!

Få gratis tilbud på Fiat service

Bibehold bilens fabriksgaranti

100% fabriksgaranti hos Skorstensgaard Svendborg for Fiat biler

Vælg Skorstensgaard i Svendborg når du skal have foretaget service på din Fiat.

Vi gør det efter Fiat fabrikkens forskrifter og sørger du for at overholde bilens serviceplan med serviceeftersyn efter servicebogen, så garanterer vi at din bil bibeholder fabriksgarantien i garantiperioden.

Takket være vores grundige dokumentation på alt fra tilbudsgivning over reparationer og til udstedte fakturaer, så kan du til hver en tid levere dokumentation for udført arbejde, for eksempel i forbindelse med fabriksgarantisager.

Og skulle det usandsynlige ske, at bilimportøren afviser sagen på grund af arbejde vi har udført, så kommer du bare til os. I dette tilfælde laver vi så din bil uden yderligere omkostninger for dig.

Attraktive kundefordele til alle Skorstensgaard kunder

Som kunde hos Skorstensgaard får du også mulighed for at gøre brug af vores mange gode kundefordele.

Du kan blandt andet gøre brug af rabatordninger. Vi har f.eks. en 15% pensionistrabat for folk over 65 år og er du medlem af FDM kan du få 23% rabat på service. Rabatter kan dog ikke kombineres.

Derudover kan du få et Skorstensgaard servicekort, som giver dig mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Gratis lånebil og vejhjælp

Gratis vejhjælp i hele Danmark til Fiat ejere - besøg Skorstensgaard Svendborg på Fyn

Har du behov for at være mobil, mens din bil er på værksted hos os, så kan du låne både kundecykel og kundebil. Begge dele er naturligvis gratis.

Sidst men ikke mindst skal du vide at får du foretaget service efter servicebogen på din Fiat hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele Danmark. Det betyder at du er dækket ved følgende:

  • Punktering
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Kørt tør for brændstof
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Tyveri/indbrud i bilen

Du finder links til alle vores kundefordele her på siden.

Book tid hos Skorstensgaard Svendborg

Så bor du i Svendborg eller omegn, er det altså blot at få bestilt tid eller tilbud fra Skorstensgaard. Tilbud er altid helt gratis at få og begge dele bestiller du nemt og hurtigt på vores hjemmeside.

Vil du tale med vores værkfører først, så ring eller skriv til afdelingen, hvor vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer.

Book værkstedstid til din Fiat