OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Ford i Svendborg

Ejer du en Ford og er det blevet tid til service eller reparation, så prøv Skorstensgaard på Grønnemosevej i Svendborg. Vi er op til 40% billigere end det lokale mærkeværksted.


I takt med teknologiske fremskridt kommer der også mere og mere elektronik i vores biler. Det gælder også for Ford, og derfor er det vigtigt, at din mekaniker har det rette udstyr samt indsigt og viden om Ford for at kunne reparere og servicere biler fra Ford. Det har vi styr på. Og det er uanset bilens årgang.


Service efter Fords egne forskrifter

For at sikre stabile og fantastiske køreoplevelser skal du følge din bils servicebog. I den har Ford fabrikken selv beskrevet, hvordan du bedst holder din bil i tip top stand. Følger du servicebogen, så følger du dermed også bilfabrikkens egne forskrifter.


På alle vores autoværksteder arbejder vi ud fra de samme kontrol- og tjekskemaer som Ford selv. Oveni det benytter vi udelukkende reservedele i høj kvalitet – oftest fra Bosch. Det giver dig tryghed i arbejdet og sikrer en meget høj kvalitet i det udførte arbejde.


Derfor kan vi også sige at vi udfører service og reparation af Ford biler mindst lige så godt som det autoriserede Ford værksted.


Få tilbud på Ford service

Ingen overraskelser på din værkstedsregning

Når du er kunde hos Skorstensgaard, er der ingen overraskelser på bilregningen. Du aftaler nemlig alt arbejde og ikke mindst prisen sammen med vores værkfører før arbejdet påbegyndes.


Enkelte gange sker der det, at vi finder arbejde i løbet af eftersynet af din Ford. Er det arbejde der efter vores mening skal udbedres omgående, så kontakter vi dig om det. Og vi har selvfølgelig en pris på det klar til dig også.


Ekstra arbejde igangsættes ikke uden din accept på det.


Når du så afhenter bilen, ved du dermed på forhånd, hvad prisen bliver. Fakturaen gennemgås af dig og værkføreren, så du har mulighed for at spørge ind til opgaven, hvis der dukker spørgsmål op.


Har du modtaget et skriftligt, udspecificeret tilbud - inkl. brug af originale reservedele - fra mærkeværkstedet, så kan du desuden tage det med i hånden. Så foretager vi arbejdet til en pris der ligger 20% under det, du skulle have givet hos mærkeværkstedet.


Mobilitetsservice og 100% fabriksgaranti

Får du foretaget service efter fabrikkens forskrifter, så opnår du desuden gratis vejhjælp via Skorstensgaard. Vi kalder det mobilitetsservice og denne service dækker hele Danmark. Samtidig forbliver fabriksgarantien på din Ford intakt. Hos os hedder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Book tid til din Ford nu

Så hvad venter du på? Skynd dig at bestille tid til reparation af eller service på din Ford. Det kan du gøre lige her på siden og det er både nemt og hurtigt klaret. Du kan også bede om et tilbud. Det er 100% gratis og uforpligtende.


Vil du tale med os, så er telefonen åben i åbningstiden. Vi modtager emails døgnet rundt og de besvares i åbningstiden. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til din Ford


Glemt adgangskode?