Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Kia i Svendborg

Skorstensgaard i Svendborg på Fyn leverer en fantastisk værkstedsoplevelse når det kommer til service og reparation på Kia biler.

Hvordan ved vi det?

Det gør vi, da vi arbejder ud fra Kia-fabrikkernes egne forskrifter og fordi vi hele tiden holder vores teknikere, værkførere og mekanikere opdateret på viden vedrørende Kia biler.

Det betyder at du kan være helt tryg ved at overlade din bil til vores mekanikere. Vi kender Kia og ved hvordan biler fra Kia bliver repareret og serviceret bedst muligt.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Spar 20-40% ift. det autoriserede Kia værksted ved reparation og service hos Skorstensgaard SvendborgSkorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.
Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en god service og kvalitet.
Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Vi har naturligvis alt det udstyr, der skal til for at foretage korrekt diagnosticering på din Kia og lokalisere det problem der er med din bil.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Kia skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Bibehold din Kias fabriksgaranti

Alle Skorstensgaards kunder kan få del i vores attraktive kundefordele. En af disse hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! og den går ud på, at når du får foretaget service hos Skorstensgaard efter din Kias servicebog, så sker det efter bilfabrikkens egne forskrifter og derfor garanterer vi at din bils fabriksgaranti forbliver 100% intakt.

Få gratis tilbud på service

Skal din bil have udskiftet en del, så skal du vide at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele og disse dele kommer med 3 års garanti. Det kan du læse mere om her.

Skulle Kia-importøren vælge at afvise din fabriksgarantisag på baggrund af arbejde udført af Skorstensgaard, så reparerer vi din bil på et af vores værksteder uden at det koster dig noget.

Mange kundefordele inkl. mobilitetsservice

Gratis vejhjælp i hele Danmark ved service efterbogen hos Skorstensgaard

Udover bibeholdelse af din bils fabriksgaranti, så har vi et aldeles attraktivt kundefordelsprogram. Det inkluderer gode rabatordninger, expresservice som sørger for at din bil er hurtigt undersøgt, servicekort som kan udskyde din betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage og ikke mindst vores mobilitetsservice, som giver dig gratis vejhjælp i hele Danmark frem til dit næste serviceeftersyn. Benyt vores mobilitetsservice ved

  • Trafikskade
  • Motorstop
  • Tyveri eller indbrud i bilen
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Punktering

Skorstensgaard mobilitetsservice sørger for at transportere din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted og du får stillet en gratis lånebil til rådighed senest kl. 17 samme dag.

Bestil tid på vores værksted i Svendborg

Du kan booke tid lige her på siden, lige som du også kan indhente et 100% gratis og uforpligtende tilbud på service eller reparation af din Kia. Denne service er åben døgnet rundt.

Ønsker du at tale med vores værkfører i Svendborg, før du bestiller tid, så send en email eller ring til afdelingen.

Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig og se dig på værkstedet.

Book værkstedstid til din Kia