Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frit Kia værksted i Svendborg

Skorstensgaard i Svendborg på Fyn leverer topkvalitet når det kommer til service og reparation på Kia biler.


Hvordan ved vi det?


Det gør vi, da vi arbejder ud fra Kia-fabrikkernes egne forskrifter og fordi vi hele tiden holder vores teknikere, værkførere og mekanikere opdateret på viden vedrørende Kia biler.


Det betyder at du kan være helt tryg ved at overlade din bil til vores mekanikere. Vi kender Kia og ved hvordan biler fra Kia bliver repareret og serviceret bedst muligt.


Men så er Skorstensgaard i Svendborg sikkert dyre?


Spar 20-40% ift. mærkeværkstedet

Spar 20-40% ift. det autoriserede Kia værksted ved reparation og service hos Skorstensgaard Svendborg

Nej faktisk ikke. Hos Skorstensgaard får du tyske værkstedspriser, og det betyder at du sparer 20-40% på din værkstedregning i forhold til det aut. Kia-værksted.


Vi har naturligvis alt det udstyr, der skal til for at foretage korrekt diagnosticering på din Kia og lokalisere det problem der er med din bil.


Og så er der jo lige det med selve oplevelsen. Den er naturligvis mindst lige så god som den du plejer at få hos mærkeværkstedet.


Bibehold din Kias fabriksgaranti

Alle Skorstensgaards kunder kan få del i vores attraktive kundefordele. En af disse hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! og den går ud på, at når du får foretaget service hos Skorstensgaard efter din Kias servicebog, så sker det efter bilfabrikkens egne forskrifter og derfor garanterer vi at din bils fabriksgaranti forbliver 100% intakt.


Få gratis tilbud på Kia service


Skal din bil have udskiftet en del, så skal du vide at vi kun benytter originale eller godkendte reservedele og disse dele kommer med 3 års garanti.


Skulle Kia-importøren vælge at afvise din fabriksgarantisag på baggrund af arbejde udført af Skorstensgaard, så reparerer vi din bil på et af vores værksteder uden at det koster dig noget.


Mange kundefordele inkl. Mobilitetsservice

Gratis vejhjælp i hele Danmark ved service efterbogen hos Skorstensgaard

Udover bibeholdelse af din bils fabriksgaranti, så har vi et aldeles attraktivt kundefordelsprogram. Det inkluderer gode rabatordninger, expresservice som sørger for at din bil er hurtigt undersøgt, servicekort som kan udskyde din betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage og ikke mindst vores mobilitetsservice, som giver dig gratis vejhjælp i hele Danmark frem til dit næste serviceeftersyn. Benyt vores mobilitetsservice ved


  • Trafikskade
  • Motorstop
  • Tyveri eller indbrud i bilen
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Punktering


Skorstensgaard mobilitetsservice sørger for at transportere din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted og du får stillet en gratis lånebil til rådighed senest kl. 17 samme dag.


Bestil tid på vores værksted i Svendborg

Du kan booke tid lige her på siden, lige som du også kan indhente et 100% gratis og uforpligtende tilbud på service eller reparation af din Kia. Denne service er åben døgnet rundt.


Ønsker du at tale med vores værkfører i Svendborg, før du bestiller tid, så send en email eller ring til afdelingen.


Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig og se dig på værkstedet.


Book værkstedstid til din Kia


Glemt adgangskode?