Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Mazda i Svendborg

Har du indtil nu benyttet det autoriserede Mazda værksted, og kunne du tænke dig priser, som ligger op til 40% under dem, du kender fra mærkeværkstedet samtidig med, at du bevarer den gode værkstedsoplevelse? Så skal du prøve Skorstensgaard.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få gratis tilbud til din Mazda

Få et tilbud fra os, hvis din Mazda trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Bevar fabriksgaranti på din Mazda

Langt hen ad vejen benytter vi dog nøjagtig de samme tjek- og kontrolskemaer som mærkeværkstedet. Eksempelvis er det Mazdas forskrifter vi følger, når din bil får service efter servicebogen. På den måde garanterer vi, at din Mazda beholder fabriksgarantien, så længe den varer.

Garantien betyder at skulle Mazda-importøren afvise din fabriksgarantisag på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så reparerer vi din bil på et af vores værksteder uden beregning for dig.

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Når du får udført et serviceeftersyn efter Mazdas forskrifter hos os, så har du samtidig sikret dig gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste gang din bil skal til service. Vi kalder det mobilitetsservice og denne service dækker:

  • Punktering
  • Motorstop
  • Tyveri eller indbrud i din bil
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Trafikskade
  • Løbet tør for brændstof

Derudover får du også en gratis lånebil ved ankomst til vores værksted eller senest kl. 17 samme dag.

Gratis lånebil og bibeholdelse af fabriksgarantien er en af vores mange kundefordele, som vores kunder får del i. Læg dertil en række gode rabatordninger, expresservice som lynhurtigt får din bil undersøgt på liften og med et Skorstensgaard Servicekort har du mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Gennemsigtighed gør at du kender prisen på forhånd

Som kunde hos Skorstensgaard vil du opleve stor gennemsigtighed i processerne. Det betyder bl.a. at du altid kender prisen på dit værkstedsbesøg før din bil overhovedet køres ind på vores værksted.

Nogle gange sker der det, at vi finder yderligere arbejde på din bil, når vi gennemgår den. Men vi reparerer det selvfølgelig ikke uden din tilladelse. Til gengæld kontakter vi dig og fortæller om arbejdets omfang og giver dig en pris på det. Intet af denne delopgave laves uden din tilladelse.

Det er din sikkerhed for ikke at opleve overraskelser på din værkstedsregning.

Book tid på vores værksted i Svendborg

Du kan bestille tid på vores værksted i Svendborg døgnet rundt via vores hjemmeside. Det er nemt og hurtigt for dig.

Ønsker du et tilbud på en reparation af din Mazda eller et serviceeftersyn, så leverer vi naturligvis også dette. Alle tilbud du får fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende.

Vil du tale med vores værkfører, så er du meget velkommen til at ringe eller sende en email. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til din Mazda her