Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Mercedes i Svendborg

Hos Skorstensgaard i Svendborg kan du få foretaget reparation og service på din Mercedes.

Vores kompetente mekanikere er klar til at tage sig godt af din bil og arbejde ud fra Mercedes fabrikkens egne tjekskemaer og forskrifter.

Er det virkelig sandt?

Ja, det er det faktisk!

Og for at bakke det op tilbyder vi 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Skorstensgaard benytter primært godkendte ikke-originale reservedele. Og med serviceeftersyn efter forskrifterne kommer der et 100% gyldigt stempel i din Mercedes’ servicebog. Læs mere om vores brug af reservedele.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til højere priser hos mærkeværkstederne.

Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere end mærkeværkstederne. Derudover får du på vores værksteder god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når du skal have din Mercedes serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Du ved præcis hvad det koster

Ved at benytte Skorstensgaard i Svendborg ved du, hvad regningen ender på, før bilen køres ind på vores værksted. Det er nemlig aftalt mellem dig og vores værkfører og du har fået det på skrift.

En gang imellem finder vores mekanikere ekstra arbejde på bilerne, når de gennemgår dem. I disse tilfælde kontakter vi dig altid vedrørende arbejdet og vi har en pris klar til dig.

Og vi laver ikke dette ekstra arbejde uden godkendelse fra dig!

Alt arbejde vi udfører dokumenteres, så du altid kan få at vide, hvornår dele blev udskiftet eller hvornår bilen sidst fik service.

Spar penge på Mercedes service

Men hvis Skorstensgaard laver arbejdet på samme måde som de autoriserede Mercedes værksteder, hvorfor så ikke bare vælge de andre?

Fordi vi – via vores tyske værkstedspriser – er op til 40% billigere end mærkeværkstedet!

Få gratis tilbud på service

Har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra Mercedes i Tyskland med, når du aftaler arbejdet med folkene i Svendborg, så matcher vi prisen, som tyskerne har givet. Ellers ville det jo ikke være tyske værkstedspriser. Det kan du læse mere om her.

Og har du et skriftligt udspecificeret tilbud (indeholdende brug af org. reservedele) fra det lokale mærkeværksted med, så giver vi dig 20% rabat på den pris, de har angivet.

Gratis vejhjælp og mulighed for lånebil

Når din Mercedes får foretaget service efter servicebogen, sikrer du bilen gratis vejhjælp frem til næste serviceeftersyn. Vi kalder det Skorstensgaard Mobilitetsservice og det dækker i hele Danmark i de tilfælde din Mercedes rammes af følgende:

  • Punktering
  • Trafikskade
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Tyveri eller indbrud i bilen
  • Motorstop

Mobillitetsservicen omfatter desuden gratis lånebil ved ankomst til vores værksted eller senest kl. 17 samme dag.

Ønsker du en gratis lånebil, mens din egen bil er på vores værksted, så nævn det i forbindelse med, at du booker tid. På den måde er du mobil gennem hele forløbet.

Få gratis tilbud fra Skorstensgaard Svendborg

Du kan kontakte Skorstensgaard i Svendborg døgnet rundt via hjemmesiden her, da du altid kan sende en mail eller bede om et skriftligt tilbud.

Tilbud fra Skorstensgaard er altid 100% gratis og uforpligtende.

Telefonerne er selvfølgelig åbne i åbningstiden, hvor vores værkfører gerne rådgiver og besvarer dine spørgsmål.

Alle henvendelser følges op inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til Mercedes her