Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Frit Nissan værksted i Svendborg

Bor du i Svendborg på Fyn, og ejer du en Nissan, så kan du nu spare 20-40% på reparation og service i sammenligning med mærkeværkstedet.


Nissan biler kendetegnes ofte ved høj driftssikkerhed og så er den som alle biler i vore dage fuld af elektronik som på hver sin måde bidrager til at du får en god køreoplevelse.


Elektronikken kræver opdateringer og de mere traditionelle bildele kan også kræve udskiftninger af og til, og hvorfor så ikke få det foretaget, hurtigt, korrekt og effektivt hos Skorstensgaard i Svendborg.


Vores kompetente mekanikere og teknikere er klar til at give dig en god værkstedsoplevelse, så din Nissan holder i mange år og performer det bedste den formår.


Værksteder i hele Danmark

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde, som har afdelinger fordelt over hele Danmark og alle vores autoværksteder måler sig op imod de lokale mærkeværksteder.


Sådan er det også med Nissan. Vores mål er ganske simpelt: Du skal have den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Svendborg. Og det er uanset om det du har behov for rådgivning, service, reparation eller noget helt fjerde. Vi vil give dig den oplevelse der gør at du kommer igen.


Bevar fabriksgaranti på din Nissan

Er der fabriksgaranti på din Nissan, så kan du sagtens benytte Skorstensgaard i Svendborg i stedet for mærkeværkstedet.


Hvordan, spørger du?


Når du får udført service efter bilens serviceplan og efter Nissan-fabrikkens forskrifter. Det betyder at arbejdet udføres efter samme tjek- og kontrolskemaer som mærkeværkstedet og dermed arbejder vi ud fra de samme retningslinjer. Derfor garanterer vi at bilens fabriksgaranti bibeholdes – ellers betaler vi!


Få GRATIS tilbud på Nissan service

Skorstensgaard dokumenterer alt udført arbejde på din Nissan og derfor kan du også levere fyldestgørende dokumentation hvis du skal køre en fabriksgarantisag ved mærkeværkstedet. Og skulle det usandsylige ske at din sag afvises ved bilimportøren på grund af arbejde Skorstensgaard har udført, så kommer du bare til os med din bil. Så reparerer vi.


Døgnåben mobilitetsservice

Får du udført service efter servicebogen, så giver vi dig og din bil gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn. Vi kalder det Skorstensgaard Mobilitetsservice og det dækker ved


  • Punktering
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Kørt tør
  • Tyveri eller indbrud i bilen
  • Motornedbrud
  • Trafikskade

Vores mobilitetsservice har åbent døgnet rundt på telefonnummer +4569697491


Hos Skorstensgaard er der også mulighed for at få udleveret en lånebil mens din Nissan er på værksted. De første 150 kilometer betaler vi. På denne måde er du stadig fuldt mobil selvom du skal undvære din egen bil.


Book tid hos Skorstensgaard i Svendborg

Nu har du fået en masse gode grunde til at vælge Skorstensgaard i Svendborg. Tillad os også at bevise det!


Book tid til din Nissan på vores værksted i Svendborg. Det kan du gøre lige her på siden og det tager ikke mange øjeblikke.


Du kan selvfølgelig også få et skriftligt tilbud fra os, hvad enten det gælder service eller reparation. Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende for dig.


Vil du tale med vores værkfører i Svendborg, kan det naturligvis også lade sig gøre. Han er klar ved både telefonen og via email, hvor han svarer så hurtigt som muligt og senest inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til din Nissan her


Glemt adgangskode?