Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Svendborg

En Opel af nyere dato er både driftssikker og spækket med spændende teknologi og elektronik.

Men som med alt andet elektronik, så skal det vedligeholdes og opdateres jævnligt for at give dig den bedst mulige køreoplevelse.

Hos Skorstensgaard i Svendborg finder du dygtige og passionerede mekanikere, der tager sig godt og sikkert af din Opel, når du indleverer den til service eller reparation.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en god service og kvalitet i arbejdet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din Opel

Modtag et tilbud fra os, hvis din Opel trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Hold din Opel ved lige med korrekte opdateringer

Alle mekanikere, teknikere og værkførere holdes løbende opdateret på Opel viden og det tekniske udstyr, der skal til for, at kunne diagnosticere og teste korrekt på din bil. Det sker for at vi kan lave det bedst mulige serviceeftersyn og reparere din bil. Og vi har værkførerne med, så de kan give dig den bedste rådgivning vedrørende din bil.

Vores koncept er baseret på tyske værkstedspriser, men med den klare forskel at du ikke behøver at tage til Tyskland for at få den gode pris på service og reparation af din bil. Det kan du få på vores værksted i Svendborg – og alle vores andre værksteder.

Får du et godt tilbud på service eller reparation af din Opel fra mærkeværkstedet i Tyskland, så matcher vi tilbuddet uden tøven. Og har du et tilbud med (skriftligt, udspecificeret og med brug af org. dele) fra det lokale mærkeværksted, så ikke blot matcher vi prisen. Vi går 20% under!

Fantastiske kundefordele

Ved at bruge Skorstensgaard i Svendborg som dit autoværksted får du mulighed for at gøre brug af vores mange attraktive kundefordele. Du får bl.a. gratis vejhjælp i hele Danmark under punktet Mobilitetsservice. Det kræver blot, at du får foretaget service efter Opel-fabrikkens egne forskrifter. 

Gør du dét – og er der stadig fabriksgaranti på din bil – så bibeholdes den, selvom du ikke benytter mærkeværkstedet. Det sker da vi arbejder ud fra samme tjek- og arbejdsskemaer som mærkeværkstederne. Skulle bilimportøren afvise en garantisag, så reparerer vi din bil uden ekstra omkostning for dig. Vi kalder det: 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Derudover har vi også nogle gode rabatordninger, et servicekort som gør at du kan udskyde betaling i op til 60 dage og mulighed for en gratis lånebil imens din bil er på værksted.

Ingen overraskelser på værkstedsregningen

Når du afleverer din bil hos Skorstensgaard i Svendborg, så kender du prisen på reparationen eller serviceeftersynet på forhånd. Vi leverer alle tilbud på skrift og der er derfor ingen overraskelser på værkstedsregningen, når du henter din bil igen.

Skulle der ske det, at vi finder yderligere arbejde på din bil i forbindelse med gennemgangen, så kontakter vi dig med en forklaring på dette tillæg samt prisen på denne delopgave. Tillægsopgaver som disse påbegynder vi ikke uden din godkendelse.

Book tid hos Skorstensgaard i Svendborg

Du booker tid og bestiller tilbud lige her på siden, men skulle du ønske at tale med vores værkfører først, så er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller email.

Vi er naturligvis nemmest at få fat i inden for værkstedets åbningstid. Alle henvendelser besvares senest 48 timer senere.

Book tid hos Skorstensgaard i Svendborg