OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Peugeot værksted i Svendborg

Bor du i Svendborg og skal du have din Peugeot på værksted, så prøv Skorstensgaard. Hos os får du service i topklasse, høj kvalitet i arbejdet og ikke mindst tyske værkstedspriser.


Hvad betyder det helt præcist for dig? Det betyder at du får priser, som er op til 40% billigere end mærkeværkstedet. Når man som os har effektiviseret alle processer og ikke behøver dyre værkstedslokationer, så er det faktisk muligt at udføre både service og reparation af biler, inklusive Peugeot, til disse priser.


Og det synes vi skal komme vores kunder til gode.


Få tilbud på Peugeot service

Skorstensgaard er en fri kæde af kvalitetsværksteder, og vi har afdelinger over hele Danmark. Vi laver service på samme baggrund som det autoriserede Peugeot værksted, da vi arbejder ud fra de samme tjek- og kontrolskemaer. Dermed kan vi også levere samme høje kvalitet i arbejdet som mærkeværkstedet.


Kundefordele der gør en forskel

Alle kunder hos Skorstensgaard i Svendborg kan gøre brug af vores kundefordelsprogram. F.eks. tilbyder vi gratis mobilitetsservice til alle kunder som får foretaget service efter Peugeots serviceplan, ligesom fabriksgarantien på din bil bibeholdes når du får foretaget service efter Peugeots forskrifter.


Skulle det usandsynlige ske, at bilimportøren nægter at stå ved fabriksgarantien på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så fortvivl ikke, for så reparerer vi det uden beregning for dig. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Derudover har vi flere rabatordninger, expresservice og naturligvis mulighed for lånebil, så du stadig er mobil, mens vi reparerer din Peugeot.


Du ved hvad det koster

Hos Skorstensgaard lægger vi stor vægt på gennemsigtighed for kunderne. Derfor ligger det fast at alle vores kunder kender prisen på reparationen før bilen sættes på liften. Når du afleverer bilen aftaler du og vores værkfører, hvad der skal laves og prisen oplyses. Dette får du selvfølgelig på skrift.


Opdager vi noget i forbindelse med gennemgangen af din bil, så kontakter vi dig med dette tillæg og hvad det koster at få udbedret. Ekstraarbejdet påbegyndes ikke uden din accept.


Har du et skriftligt, udspecificeret tilbud på f.eks. serviceeftersyn af din bil fra mærkeværkstedet, så kan du komme til os med det. Vi udfører opgaven og giver dig 20% rabat på mærkeværkstedets pris.


Få din Peugeot på værksted hos Skorstensgaard i Svendborg

Her på siden kan du selv booke tid på værkstedet eller få et gratis og uforpligtende tilbud på service og reparation af din Peugeot. Begge dele udføres nemt og hurtigt.


Vil du spørge vores værkfører til råds, så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Du kan både ringe og skrive en email til os. Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til service på din Peugeot


Glemt adgangskode?