Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Renault bil på værksted hos Skorstensgaard autoværksted i Svendborg. 20-40% billigere end det autoriserede Renault værksted

Frit værksted til din Renault i Svendborg

Bor du i Svendborg på Fyn, har du nu mulighed for at få serviceret eller repareret din Renault til tyske værkstedspriser. Det sker hos Skorstensgaard, som har til huse i værkstedet på Grønnemosevej 20.

Er det tid til, at din bil får et godt serviceeftersyn eller skal der en reparation til, så prøv Skorstensgaard og få arbejdet udført til priser, som er op til 40% billigere end det aut. Renault værksted.

Spar op til 40% på  værkstedsregningen

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40 procent billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores værksteder god service og kvalitet.

Få gratis tilbud til din Renault

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når din Renault skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Skorstensgaards mekanikere er opdaterede på Renault-viden

Veluddannede mekanikere foretager service og reparation af alle Renault biler hos Skorstensgaard Svendborg

Vores dedikerede og dygtige mekanikere er klar til at foretage service på din Renault efter Renaults egne forskrifter, da Skorstensgaard arbejder ud fra bilfabrikkernes tjek- og kontrolskemaer, når vi udfører service efter servicebogen på din bil.

Det kræver også, at vi har mekanikere, som ved alt om Renault’er.

Og derfor investerer vi betydelige resurser i uddannelse af vores medarbejdere. Vi sørger hele tiden for at vores teknikere, værkførere og mekanikere er opdaterede på viden om Renault, så de har den helt rigtige tilgang til reparation og service på Renault biler.

Få gratis tilbud på service

Fuld dokumentation og 100% fabriksgaranti

Hos Skorstensgaard dokumenterer vi alt arbejde, der udføres på din bil og du vil altid kunne få det på skrift. Det kan være gavnligt for dig, hvis du skal føre en fabriksgarantisag ved bilimportøren.

Og du kan være helt rolig angående fabriksgarantien. Den forbliver nemlig intakt, når du får udført service efter din bils egen serviceplan hos os. Vælger bilimportøren at afvise din sag på grund af arbejde vi har udført på din bil, så reparerer vi din bil på et af vores værksteder uden beregning for dig.

Gratis vejhjælp hos Skorstensgaard

Service efter servicebogen udløser gratis vejhjælp i hele Danmark takket være Skorstensgaard Mobillitetsservice. Gælder naturligvis også vores kunder på Grønnemosevej i Svendborg

Service efter bogen på din Renault giver dig desuden gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste gang din bil skal til serviceeftersyn. Hos Skorstensgaard hedder det Mobilitetsservice.

Vi tilbyder desuden en gratis lånebil, imens din bil er på vores værksted. På den måde forbliver du mobil i perioden.

Derudover bør du se nærmere på vores mange attraktive kundefordele. Der er formentlig noget, du kan få god gavn af. Bl.a. kan vi nævne gode rabatordninger og det faktum at du altid ved præcis, hvad dit service eller din bilreparation koster allerede før din bil køres ind på værkstedet.

Vores værkfører oplyser dig simpelthen prisen på forhånd og den ændrer sig ikke uden din godkendelse. Det betyder også, at skulle vi finde noget i forbindelse med gennemgangen af din bil, noget som kræver yderligere indgreb, så kontakter vi dig vedrørende dette arbejde. Og du får selvfølgelig en pris på det. Arbejdet påbegyndes som nævnt ikke uden din accept.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

At bestille tid eller et tilbud vedrørende reparation eller service er nemt hos Skorstensgaard. Her på hjemmesiden klikker du dig bare igennem og så er det overstået. Herefter modtager du en email med mere information.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores værksted i Svendborg. Det kan du gøre via email eller telefon. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Renault