Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Seat i Svendborg

Ejer du en bil af mærket Seat, og bor du i Svendborg på Fyn, så har du mulighed for at spare mange penge på din bilregning.

Ved at bruge Skorstensgaard i Svendborg får du priser, der er helt op til 40% billigere end dem du kender fra mærkeværkstedet.

Ved at overholde bilens serviceplan som den er beskrevet i servicebogen, får du den bedste køreoplevelse, og der er derfor al mulig god grund til at holde motoren godt smurt og de elektriske dele – såsom målere og sensorer – fuldt opdateret.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet i arbejdet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din Seat

Modtag et tilbud fra os, hvis din Seat trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Vores værksted i Svendborg arbejder kompromisløst for at kvaliteten i arbejdet er så høj som overhovedet mulig.

Men hvordan kan priserne holdes nede?

Det skyldes vores utrættelige arbejde med optimering og effektivisering af arbejdsgange. Og ikke mindst at vi udnytter lokaler og værksted 100%.

100% fabriksgaranti ved service efter fabrikkens forskrifter

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, kan denne nemt bibeholdes. Det kræver at du får udført service efter Seats forskrifter. Sker dette, så udføres serviceeftersynet efter samme tjekskema som det Seats autoriserede værksteder benytter.

Skal der udskiftes reservedele på din bil, skal du vide at vi primært bruger godkendte ikke-originale reservedele. Det betyder bl.a. at vi giver 3 års garanti på alle udskiftede dele. Det kan du læse meget mere om her.

Detaljeret dokumentation på din Seat

Samtidig skal du vide at vi dokumenterer alt i forbindelse med din bils tur på vores værksted. Denne dokumentation kan du naturligvis få på skrift.

Vores journal på din Seat er så detaljeret, at den kan bruges, hvis du skal rejse en fabriksgarantisag og samtidig din sikkerhed for at fabriksgarantien er 100% intakt. Når blot serviceplanen overholdes og udføres i henhold til bilfabrikkens forskrifter.

Attraktivt kundefordelsprogram

100% fabriksgaranti er blot én af mange attraktive kundefordele vores kunder kan gøre brug af. Med service efter Seats forskrifter får du samtidig gratis vejhjælp i hele Danmark. Hos Skorstensgaard kalder vi det mobilitetsservice.

Læg dertil bl.a. gode rabatordninger, expresservice og en gratis lånebil, så du er mobil, mens din Seat er på værksted.

Skal du have bilen på værksted i Svendborg – uanset om det er reparation eller service – er der med andre ord mange gode grunde til at vælge Skorstensgaard.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Du booker tid eller beder om et uforpligtende og 100% gratis tilbud lige her på siden. Det er både nemt og hurtigt overstået og alle henvendelser får svar inden for 48 timer på hverdage.

Skal du bruge akut hjælp anbefaler vi altid at du ringer til afdelingen ligesom vi naturligvis også modtager emails på værkstedet i Svendborg. Vores værkfører besvarer alle opkald og emails i værkstedets åbningstid.

Book værkstedstid til din Seat