Frit værksted til din Seat i Svendborg

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Grønnemosevej 20 i Svendborg og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Dermed kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Svendborg ? og så er det dig som Seat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Svendborg er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Svendborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Seat, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Seat fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Seat er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Seat.

Viden om Seat er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Svendborg har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, herunder Seat modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Seat.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Seat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Kunde har nedbrud på bil
Kunde låner lånebil hos Skorstensgaard

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Svendborg, så sker det nøjagtig efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Seat værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der udføres på din Seat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter hjul på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Svendborg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Svendborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Grønnemosevej 20, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Svendborg facade