OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Skorstensgaard i Svendborg på Fyn byder alle Skoda ejere velkommen til tyske værkstedspriser på vores autoværksted

Frit værksted til din Skoda i Svendborg

Skal din Skoda blive ved med at give dig gode køreoplevelser, er det nødvendigt jævnligt at give den et serviceeftersyn lige som det kan være nødvendigt med en reparation en gang imellem.


Til gengæld har du også en bil, som vil være et godt køretøj i årevis, hvis du sender det på et godt autoværksted regelmæssigt.


Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele Danmark, der ikke er bundet op på et specifikt bilmærke.

Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi udføre reparation og service på op mod 100.000 biler årligt.


Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op til 40% billigere samtidig med, at du får god service og kvalitet på vores autoværksteder.


Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.


Få gratis tilbud til din Skoda


Få et tilbud fra os, når bilen på værksted og se, hvad du kan spare.


Matcher tyske værkstedspriser

Med Skorstensgaards ankomst til Svendborg på Fyn er der nu et billigt alternativ til mærkeværkstederne i byen, da alle bilejere kan få tilbud, som er op til 40% billigere end de autoriserede værksteder.


Når du vælger Skorstensgaard i Svendborg, arbejder vi for at du får en fantastisk værkstedsoplevelse. Bare til en markant lavere pris end det du kender fra mærkeværkstedet.


Lav pris, god oplevelse og top kvalitet er de tre ben i vores koncept Matcher tyske Værkstedspriser.


Få gratis tilbud på Skoda service


Arbejder efter Skodas forskrifter

Tillad os lige at uddybe benet med kvalitet.


Ved at bestille et service efter servicebogen til din Skoda, så udføres serviceeftersynet efter Skodas egne tjek- og kontrolskemaer, præcis som de gør det på mærkeværkstedet.


Samtidig bruger vi mange ressourcer på at holde vores hold af teknikere, mekanikere og værkførere opdaterede på al relevant viden vedrørende Skoda biler, så vi sikrer kvaliteten af reparation og service på Skodaer.


Fantastisk kundefordelsprogram

Som kunde hos Skorstensgaard Svendborg får du mulighed for at benytte dig af mange attraktive kundefordele.


Når du får foretaget service efter servicebogen på din Skoda, så får du mulighed for at bruge Skorstensgaard Mobilitetsservice.


Og hvad er det så? 


Det er ganske simpelt gratis vejhjælp i hele Danmark. Er du og din bil udsat for:


  • Punktering
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Tyveri/indbrud i bilen
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Kørt tør for brændstof

Derudover har vi flere gode rabatordninger, servicekort hvormed du kan udskyde din betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage og du kan få en gratis lånebil, når din egen bil er på værksted hos os.


Fuld dokumentation og intakt fabriksgaranti

Alt arbejde vi laver på din bil bliver dokumenteret. Det gælder lige fra tilbudsgivning til du står med en værkstedsfaktura i hånden efter vel overstået arbejde.


Det betyder at du hurtigt kan få oplyst, hvornår en bestemt reservedel blev skiftet på din bil, og får du behov for dokumentation i forbindelse med en forsikringssag eller en fabriksgarantisag kan dette naturligvis også lade sig gøre.


Følger du bilens serviceplan og får udført service efter Skodas forskrifter, så forbliver fabriksgarantien på bilen intakt i garantiperioden.


Får du din sag afvist af bilimportøren på grund af arbejde vi har lavet, kommer du bare til os. Så reparerer vi din bil uden yderligere omkostninger for dig.


Book tid hos Skorstensgaard Svendborg

Skal din Skoda til serviceeftersyn, kan du her på siden bestille tid på værkstedet. Hjemmesiden er åben døgnet rundt, og du kan dermed booke værkstedstid, når det passer dig.


Du kan også bestille et tilbud hos os. Alle tilbud er 100% gratis og uforpligtende.


Vil du tale med vores værkfører, er du meget velkommen til at ringe eller maile direkte til afdelingen. 


Vi er nemmest at træffe i åbningstiden, men kontakter du os uden for denne, så følger vi op på din henvendelse.


Du kan forvente svar inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til din Skoda her


Glemt adgangskode?