Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Suzuki i Svendborg

Er din bil af mærket Suzuki og har du indtil nu gjort brug af det lokale mærkeværksted? 

Ved at benytte Skorstensgaard på Grønnemosevej 20 i Svendborg kan du få service og reparation af din bil op til 40% billigere. Uanset biltype og årgang.

Og vi går ikke på kompromis med kvaliteten!

Vores værksted i Svendborg har – ligesom alle øvrige Skorstensgaard værksteder – alt nødvendigt udstyr til diagnosticering, samt dygtige og kompetente mekanikere til at betjene udstyret. 

Derved kan vi hurtigt lokalisere problemer på din bil og sørge for at den også fremover giver dig masser af gode køreoplevelser.

Spar op til 40% sammenlignet med det autoriserede værksted

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til høje priser hos mærkeværkstederne.

Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Få et tilbud fra os, hvis din Suzuki skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Service efter Suzukis forskrifter

Få et 100% godkendt stempel i din Suzukis servicebog hos Skorstensgaard autoværksted i Svendborg på Fyn til priser der er 20-40% billigere end det autoriserede Suzuki værksted

Hos Skorstensgaard gør vi alt, der er os muligt for, at du får en fantastisk værkstedsoplevelse.

Altid med arbejde der ligger vægt på kvaliteten og til tyske værkstedspriser.

Vi benytter de samme tjekskemaer som det autoriserede Suzuki-værksted. Disse skemaer kommer fra Suzuki-fabrikken og er din garanti for at du får et serviceeftersyn nøjagtig efter fabrikkens egne forskrifter.

Er der behov for at skifte dele i din Suzuki, så kan du være helt tryg. Vi benytter primært godkendte ikke-originale reservedele. Og de nye dele kommer med 3 års garanti. Det kan du læse mere om her.

Få gratis tilbud på Suzuki service

Attraktive fordele til vores kunder

Skorstensgaard Svendborg giver gratis vejhjælp i hele Danmark hvis du får foretaget service efter servicebogen og dermed efter Suzuki fabrikkens egne forskrifter

Med service efter servicebogen til din bil får du samtidig mulighed for at gøre brug af Skorstensgaard Mobilitetsservice. Det betyder gratis vejhjælp i hele Danmark til din bil frem til næste serviceeftersyn.

Vores mobilitetsservice dækker følgende:

  • Tom tank
  • Forkert brændstof påfyldt
  • Punktering
  • Driftsstop
  • Trafikskade
  • Indbrud og/eller tyveri

Mobilitetsservicen er en af mange attraktive kundefordele, du som kunde ved Skorstensgaard får adgang til.

Du kan også se nærmere på flere rabatordninger, udskyde betaling af din værkstedsregning med vores servicekort, få expresservice i løbet af 15 minutter, hvis du mener, at der er noget galt med din bil, mulighed for at få stillet en lånebil til rådighed gratis og så garanterer vi at fabriksgarantien forbliver intakt, hvis du får foretaget alle serviceeftersyn som beskrevet i din Suzukis servicebog.

Du kan finde alle vores kundefordele lige her på siden.

Book tid hos Skorstensgaard i Svendborg

Vil du have et 100% gratis tilbud vedrørende service eller reparation på din Suzuki, så er det nemt at bestille her på siden. Tilbuddet er naturligvis uforpligtende.

Du kan selvfølgelig også bestille tid på værkstedet med det samme her på siden.

Vil du tale med vores værkfører i Svendborg først, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Han er klar til at behandle alle henvendelser inden for værkstedets åbningstid.

Men sender du for eksempel en email uden for åbningstiden, så følger vi op på den inden for 48 timer på hverdage. Ofte dog meget hurtigere.

Book tid på værksted til din Suzuki