Frit værksted til din Suzuki i Svendborg

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Grønnemosevej 20 i Svendborg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Suzuki på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, der er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Suzuki værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Svendborg ? og så er det dig som Suzuki ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Skorstensgaard Svendborg er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Suzuki eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Svendborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Suzuki, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Viden om Suzuki er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Svendborg har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Suzuki modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Suzuki.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Suzuki har brug for, så vi kan servicere din Suzuki præcist, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker skifter hjul på bil

Service efter Suzuki fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Svendborg, så udføres det nøjagtig efter Suzuki fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Suzukis servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Suzuki værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Suzuki.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Suzuki er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker svejser bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Suzuki

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Svendborg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Suzuki uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Svendborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Grønnemosevej 20, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Svendborg facade