Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Toyota i Svendborg

Toyota har i mange år været kendetegnet ved høj kvalitet, god køreoplevelse og få fejl. Men skal en Toyota være pålidelig i mange år, så skal der både vedligeholdelse og god pleje til.

Hos Skorstensgaard i Svendborg har vi samlet et mekaniker hold, som er rigtig gode til at udføre både reparationer og service på alle biler fra Toyota.

Udover at vores medarbejdere er gode mekanikere, så sørger vi naturligvis også for at de altid er opdateret på viden om Toyota’er. Det er nødvendigt for at de kan udføre deres arbejde. Samtidig har alle afdelinger – og således også Svendborg – alt nødvendigt testudstyr, så de kan fejlsøge hurtigt og korrekt.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder. Det betyder at vi ikke er bundet af de samme krav, som autoriserede Toyota værksteder.

Der er dog mange ting, som vi gør ligesom mærkeværkstedet. Eksempelvis benytter vi de samme tjek- og kontrolskemaer.

Endvidere har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi løbende uddanner vores mekanikere, så de er opdaterede med den nyeste viden. Vi benytter også professionelt tester-udstyr.

Det sker netop for at sikre dig en høj standard for det udførte arbejde på din Toyota.

Årligt servicerer og reparerer vi op mod 100.000 biler.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.

Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores værksteder god service og kvalitet. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få gratis tilbud på service

Få et tilbud fra os, hvis din Toyota skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Kommer du med et skriftligt udspecificeret tilbud (som indeholder brug af org. reservedele) fra mærkeværkstedet, så går vi 20% under deres pris.
Og har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske Toyota værksted, så matcher vi naturligvis den pris, da vi faktisk mener det, når vi siger, at vi har tyske værkstedspriser. Det kan du læse meget mere om her.

Kend din bilregning på forhånd

Som kunde hos Skorstensgaard i Svendborg får du adgang til vores mange kundefordele. Udover vores tyske værkstedspriser vil du bl.a. opleve gennemsigtighed hos os. Det betyder f.eks., at du kender din værkstedsregning allerede før din bil ruller ind på værkstedet. Du ikke blot kender beløbet, du har din værkstedsregning på skrift.

Nogle gange sker der dog det, at vores mekanikere finder yderligere arbejde i forbindelse med deres gennemgang af din Toyota. I sådan et tilfælde kontakter vi dig med arbejdets omfang og vi har naturligvis også en pris klar. Og vi påbegynder ikke denne del af arbejdet uden dit samtykke.

Når du afhenter din bil, gennemgår vi sammen arbejdet og fakturaen, så du ikke et sekund er i tvivl om, hvad der er lavet.

Mobilitetsservice og 100% fabriksgaranti

Får du udført service efter Toyota-fabrikkens og servicebogens forskrifter, så garanterer vi samtidig at du bibeholder bilens fabriksgaranti. Ellers betaler vi!

Denne garanti giver vi, da vi er sikre på kvaliteten i vores arbejde. Skulle bilimportøren afvise en fabriksgarantisag på din bil på grund af arbejde udført af os, så udfører vi reparationen på vores værksted uden omkostning for dig.

En anden fordel ved at få udført service efter fabrikkens forskrifter er vores mobilitetsservice. Det er nemlig gratis vejhjælp i hele Danmark. Skulle din bil opleve motorstop, trafikskade, punktering eller lignende, så skal du blot kontakte vores mobilitetsservice. Så henter vi din bil og får den bugseret til nærmeste Skorstensgaard værksted.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Så skal du have foretaget serviceeftersyn eller reparation af din Toyota, og vil du have en pris der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet? Lige her på siden kan du lynhurtigt få et gratis og uforpligtende tilbud på service og reparation, ligesom du kan bestille tid på værkstedet i Svendborg.

Vil du tale med vores værkfører først, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte afdelingen. Værkføreren er klar til at besvare henvendelser på både telefon og email. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book tid hos Skorstensgaard i Svendborg