Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Service og reparation af Volvo - Book tid hos Skorstensgaard på Grønnemosevej 20 i Svendborg

Frit værksted til din Volvo i Svendborg

Hos Skorstensgaard i Svendborg på Fyn kan du få udført service og reparation på din Volvo. Vores koncept – Tyske Værkstedspriser – gør at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Kvaliteten i vores arbejde og din værkstedsoplevelse er går vi dog aldrig på kompromis med. Derfor kan du trygt dreje din Volvo ind forbi vores værksted i Svendborg, uanset model og årgang. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få gratis tilbud til din Volvo

Modtag et tilbud fra os, hvis din Volvo trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Veluddannede mekanikere reparerer din Volvo

Skorstensgaard i Svendborg kan lave service på din Volvo og give et 100% godkendt stempel i din servicebog

Mekaniker-holdet i Svendborg er klar til at tage din bil under kærlig behandling uanset om der er tale om et bremseskift, et tandremsskift eller en anden form for reparation.

Vi sørger altid for at vores mekanikere, teknikere og værkførere er opdateret på den nyeste viden fra Volvo-fabrikken, så din bil altid får den mest korrekte reparation.

Bevar din bils fabriksgaranti

Når du får lavet service efter servicebogen på din Volvo foregår det efter Volvo-fabrikkens egne forskrifter, da vi benytter deres tjek-og kontrolskemaer i vores arbejde.

Det betyder samtidig at hvis der er fabriksgaranti på din Volvo, bevarer du denne efter dit værkstedsbesøg hos Skorstensgaard i Svendborg – eller en af vores andre afdelinger.

Det er en del af vores attraktive kundefordelsprogram og hedder ”100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!”

Få gratis tilbud på service

I praksis betyder det, at hvis du får afvist en fabriksgarantisag ved bilimportøren på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så udfører vi reparationen på et af vores værksteder uden beregning for dig.

Skorstensgaard Mobilitetsservice dækker hele Danmark

En anden fordel ved at få et service efter servicebogen er, at du frem til næste serviceeftersyn, kan gøre brug af Skorstensgaards mobilitetsservice. Det betyder at du har gratis vejhjælp i hele Danmark. Vi fragter din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted, hvis du er udsat for

  • Punktering
  • Trafikskade
  • Motorstop
  • Tyveri eller indbrud i bilen
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Kørt tør for brændstof

Derudover stiller vi en lånebil til din rådighed senest kl. 17 samme dag, så du er mobil mens din bil er på værksted.

Vores kundefordele stopper naturligvis ikke her. Vi tilbyder også flere gode rabatordninger, expresservice, så din bil hurtigt bliver undersøgt og Skorstensgaard servicekort, der giver dig mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Ingen overraskelser på din værkstedsregning

Service eller reparation af Volvo hos Skorstensgaard i Svendborg - ingen overraskelser på din værkstedsregning

Hver gang din bil skal på værksted hos Skorstensgaard i Svendborg, kender du prisen på forhånd. Du aftaler hvad der skal laves med vores værkfører og samtidig får du prisen at vide. Dermed ved du, hvad du skal betale.

Af og til finder vi ekstra arbejde i forbindelse med gennemgangen af din bil. Når det sker, så kan du trygt regne med at vi altid kontakter dig vedrørende dette. Du får også en pris på ekstra arbejdet, og vi påbegynder ikke dette arbejde uden din accept.

Book tid til service hos Skorstensgaard i Svendborg

Her på hjemmesiden har vi gjort det nemt for dig at booke tid eller indhente et gratis og uforpligtende tilbud på service eller reparation af din Volvo.

Ønsker du at tale med vores værkfører, er dette naturligvis også muligt. Han er klar til at rådgive dig, når du enten ringer eller sender en email.

Alle henvendelser til Skorstensgaard i Svendborg besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book tid på værksted til din Volvo