Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din VW i Svendborg

Skal du have din VW Volkswagen til reparation eller service og synes du mærkeværkstedet tager sig lidt for godt betalt, så skal du prøve Skorstensgaard i Svendborg.

Vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet, når det kommer til serviceeftersyn og reparation af din VW.

VW er den mest populære bil i Danmark, hvilket til dels skyldes høj driftssikkerhed og glimrende holdbarhed, men det kræver også regelmæssigt vedligehold. Volkswagen fabrikken hjælper dig på vej, for det hele står skrevet i din bils servicebog. Følger du den, giver du din bil de absolut bedste betingelser for at give dig stribevis af gode køreoplevelser.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.
Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.
Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op mod 40 procent billigere end mærkeværkstederne.
Derudover får du på vores værksteder god service og kvalitet i det udførte arbejde.
Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.
Få et tilbud fra os, når du skal have din VW serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Arbejde udføres på altid opdateret VW-viden

Hos Skorstensgaard holder vi vores ansatte up-to-date på viden om biler og her er VW-viden bestemt ingen undtagelse. Det er vigtigt for os at vores folk kan håndtere testudstyr, fejlsøge korrekt og foretage serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter, så du kan stole på at vi er i stand til at løfte opgaven, når du overlader bilen i vores varetægt.

Da Skorstensgaard ikke som sådan er tilknyttet Volkswagen-fabrikken, har det den klare fordel, at vi selv kan fastsætte prisen. Det er bl.a. derfor, vi kan tilbyde markant lavere priser end det autoriserede VW værksted.

Vores værksted i Svendborg arbejder – ligesom vores øvrige afdelinger – ud fra de samme tjek- og kontrolskemaer, som VW selv gør.

VW service & reparation til aftalt pris

Gennemsigtighed er vigtigt for os. Det giver dig tillid til os i det arbejde vi udfører. Tilliden opnås bl.a. ved at du kender prisen på forhånd, og skulle der dukke yderligere arbejde op i forbindelse med gennemgangen af din VW, så kontakter vi dig og meddeler arbejdets omfang og pris. Og vi går ikke i gang med arbejdet uden din accept.

Når du afhenter din bil hos os igen, gennemgår vi sammen det udførte arbejde, så du ved præcis hvad der er lavet. Samtidig besvarer vi gerne de spørgsmål du måtte have i dén forbindelse.

Får du foretaget service efter servicebogen på din Volkswagen, og er der stadig fabriksgaranti på din bil, så bibeholder du garantien 100% - ellers betaler vi!

Det betyder for dig at hvis bilimportøren ikke anerkender fabriksgarantien med baggrund i arbejde vi har udført, så reparerer vi din bil. Uden ekstra beregning for dig.

Book tid på vores værksted i Svendborg

Lige her på siden kan du nemt få et 100% gratis og uforpligtende tilbud på service og reparation af din VW. Du kan også booke tid på værkstedet til din bil med det samme. Online booking hos Skorstensgaard er åben 24 timer i døgnet.

Ønsker du at tale med os, så er du meget velkommen til både at ringe og sende os en email. Vi responderer på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til din Volkswagen her