Kvalitet og ansvar

 

Høj kvalitet er målepunkt hos Skorstensgaard

Med en erhvervsaftale hos os indgår din virksomhed i et finmasket og seriøst setup omkring kvalitet og kontrol af arbejdet på værkstedet.

Teknologisk Institut kontrollerer jævnligt kvaliteten i hele værkstedsbranchen. Hos Skorstensgaard har vi dog bedt Teknologisk Institut om at foretage uanmeldte kvalitetskontroller af både værksted og værktøj hver eneste måned i hver af vores afdelinger.

På baggrund af disse kvalitetstjek kan man sammenligne kvaliteten på tværs af branchen. Ud fra de hundredevis af kvalitetsrapporter der er lavet på vores værksteder kan det konkluderes at i hele 2021 har kvaliteten på Skorstensgaards værksteder været på gennemsnit i forhold til mærkeværkstederne. 

Miljø- og kvalitetsansvar

Som erhvervskunde hos Skorstensgaard samarbejder din virksomhed med  leverandører, der påtager sig et ansvar. Skorstensgaard sætter bæredygtighed og ansvarlighed højt på dagsorden og vi stiller høje miljø- og arbejdsmiljøkrav til vores partnere.

Kvalitetscertificeret affaldshåndtering

Vores affald og spild håndteres af Marius Pedersen  A/S, der er både ISO 14001 miljø- og ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Miljøcertificeret reservedelshåndtering

Reservedele til reparationer leveres af FTZ, der er ISO 14001 miljøcertificeret.

 

Uddannelse

Brancheuddannede mekanikere og ledere

Reparationer og serviceringer af virksomhedens vognpark foretages af mekanikere, der kontinuerligt efteruddannes på branchens anerkendte uddannelsesinstitutioner. Desuden opdateres værkfører og lederes kompetencer på vores interne SKG Academy.

 

Få tilbud på erhvervsaftale

 

Skorstensgaard tilbyder erhvervsaftaler med mange fordele