Frit værksted til din Audi i Vejle

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Bødkervej 8 i Vejle og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Audi fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal på værksted. Derved kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Audi værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Vejle ? og så er det dig som Audi ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Audi

Kunde får nøgle fra indskriver

Skorstensgaard Vejle er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Audi eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Vejle. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Audi fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Vejle, så laves det nøjagtig efter Audi fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Audis servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Audi værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Audi.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Audi på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Audi, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal serviceres (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Audi er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Vejle har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Audi modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Audi.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Audi præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker Audi bil på værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Audi er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på Audi på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Audi

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Vejle giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Audi uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Vejle

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Vejle, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Bødkervej 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Vejle facade