Frit værksted til din Hyundai i Vejle

Lyser serviceindikatoren i din Hyundai?

Så kontakt Skorstensgaard på Bødkervej 8 i Vejle og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Hyundai skal på værksted. Dermed kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Hyundai værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Vejle ? og dermed er det dig som Hyundai ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Hyundai bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Vejle er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Hyundai eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Vejle. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Hyundai fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Vejle, så udføres det nøjagtig efter Hyundai fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Hyundais servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Hyundai værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Hyundai.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Advarselstrekant på vejen
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Hyundai, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal serviceres (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Hyundai er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Hyundai er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Vejle har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Hyundai modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Hyundai.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Hyundai har behov for, så vi kan servicere din Hyundai præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Hyundai er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Hyundai bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Hyundai

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Vejle giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Hyundai uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Vejle

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Vejle, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Bødkervej 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Vejle facade