Frit værksted til din Mazda i Vejle

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Bødkervej 8 i Vejle og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Mazda fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Mazda værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Vejle ? og så er det dig som Mazda ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Mazda

Skorstensgaard Vejle er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Mazda eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Vejle. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Mazda, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Mazda fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Mazda er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Vejle har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt Mazda modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Mazda.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Mazda nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Flag ved Skorstensgaard facade
Mekaniker tjekker motorrum på Mazda bil på værksted

Service efter Mazda fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Vejle, så laves det præcis efter Mazda fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Mazdas servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Mazda værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Mazda.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Mazda er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Mazda

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Vejle giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mazda uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Vejle

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Vejle, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Bødkervej 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Vejle facade