Frit værksted til din Mercedes i Vejle

Fortæller din Mercedes dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Bødkervej 8 i Vejle og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Mercedes fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Mercedes skal på værksted. Dermed kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Mercedes værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Vejle ? og dermed er det dig som Mercedes ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Vejle er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Vejle. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Mercedes, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Mercedes er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Vejle har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Mercedes modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Mercedes.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Mercedes nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mercedes på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard Pladesmed

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Vejle, så laves det præcis efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Mercedes værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Mercedes er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker Mercedes bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Vejle giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Vejle

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Vejle, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Bødkervej 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Vejle facade