Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Vejle

Har du en nyere Opel, så har du også en bil som er ganske pålidelig og fuld af teknologi.

Alle teknologi- og sliddelene skal vedligeholdes og for det tekniske, så er det naturligvis vigtigt at holde det opdateret.

På den måde har du en bil, der fungerer ideelt.

På vores værksted i Vejle har vi erfarne mekanikere, som udfører service og reparationer af alle Opel modeller.

Forskellen er bare at vi er op imod 40% billigere end det lokale autoriserede Opel værksted.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele Danmark, der ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Vi har - gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr - opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi udføre reparation og service på op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op til 40% billigere samtidig med, at du oplever en god service på vores autoværksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Opel skal serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.

Få gratis tilbud til din Opel

Mekanikernes viden er altid opdateret

Vores mekanikere uddannes løbende, så de altid har sidste nye information vedrørende Opel og det tekniske udstyr der skal til for at kunne foretage et godt serviceeftersyn af din bil.

Også vores indskrivere uddannes, så du får rigtig og professionel rådgivning, når du kontakter dem med en forespørgsel om din bil.

Få tilbud på service til Opel

Spar penge takket være tyske værkstedspriser

Vi er funderet på tyske værkstedspriser uden, at du skal køre ned over grænsen med din Opel, og det er på grund af denne tilgang, at du oplever store besparelser på værkstedsfakturaen. Læs mere om det her.

Foruden de mange penge du sparer, så får du også del i de mange kundefordele, når du benytter Skorstensgaard i Vejle.

Får du service efter Opels forskrifter hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet. Se mere her

Er du over 65 år, kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du få kredit på din regning lydende på løbende måned + 30 dage.

Få tilbud på Service efter bogen

Du bibeholder bilens fabriksgaranti

Hos Skorstensgaard garanteres du, at du bevarer din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du bruger vores værksted i Vejle.

Denne garanti får du, da vi arbejder ud fra samme serviceskemaer og forskrifter som det lokale mærkeværksted, og disse informationer kommer fra Opel fabrikken selv.

Garanti giver sikkerhed, og derfor skal du også vide, at får du afvist en garantisag på grund af arbejde vi har lavet, så kan du komme til os og så laver vi din bil på vores regning.

Få et uforpligtende tilbud her

Book tid hos Skorstensgaard i Vejle

Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille tid til serviceeftersyn eller reparation af din Opel.

Du kan få et skriftligt tilbud på det du ønsker udført på forhånd så du kender prisen.

Og finder vi mere arbejde i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en del, og der derfor er mere arbejde end først antaget, så bliver du kontaktet for accept, før vi begynder på ekstra arbejdet.

Alle forespørgsler til os har er besvaret inden for 48 timer på hverdage, og vil du tale med vores værkfører i Vejle, så er du meget velkommen til at kontakte værkstedet.

Book tid på værkstedet her