Frit værksted til din Peugeot i Vejle

Lyser serviceindikatoren i din Peugeot?

Så prøv Skorstensgaard på Bødkervej 8 i Vejle og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Peugeot på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger et værksted.

Få gerne flere tilbud fra Peugeot værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Vejle ? og så er det dig som Peugeot ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Vejle er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Vejle. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker dæk på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Peugeot, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit bilen skal til service (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Peugeot er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Peugeot.

Viden om Peugeot er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Vejle har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Peugeot modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Peugeot.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Peugeot nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted
Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Vejle, så sker det nøjagtig efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Peugeot værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Peugeot er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker hjul på Peugeot bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Vejle giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Vejle

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Vejle, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Bødkervej 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Vejle facade