Frit værksted til din Toyota i Vejle

Lyser serviceindikatoren i din Toyota?

Så prøv Skorstensgaard på Bødkervej 8 i Vejle og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Toyota fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Toyota skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Toyota værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Vejle ? og så er det dig som Toyota ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Toyota

Skorstensgaard Vejle er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Toyota eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Vejle. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard stempel
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Toyota, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Toyota er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Vejle har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, herunder Toyota modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Toyota.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Toyota præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Service efter Toyota fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Vejle, så laves det præcis efter Toyota fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Toyotas servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Toyota værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Toyota.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Toyota er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker kigger på bil på liften på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Toyota

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Vejle giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Toyota uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Vejle

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Vejle, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Bødkervej 8, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Vejle facade