Frit værksted til din Hyundai i Viborg

Fortæller din Hyundai dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Falkevej 23 i Viborg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Hyundai på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Hyundai værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viborg ? og så er det dig som Hyundai ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Viborg er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Hyundai eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Viborg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Hyundai fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Viborg, så udføres det præcis efter Hyundai fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Hyundais servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Hyundai værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Hyundai.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker kigger på Hyundai bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Hyundai, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Hyundai fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Hyundai er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Hyundai.

Kendskabet til Hyundai er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Viborg har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Hyundai modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Hyundai.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din Hyundai har brug for, så vi kan servicere din Hyundai nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Advarselstrekant på vejen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Hyundai er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Hyundai bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bibehold fabriksgaranti på din Hyundai

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viborg giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Hyundai uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viborg

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viborg, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Falkevej 23, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Viborg facade