Frit værksted til din Nissan i Viborg

Fortæller din Nissan dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Falkevej 23 i Viborg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Nissan skal på værksted. Derved kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Nissan værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Viborg ? og dermed er det dig som Nissan ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Nissan

Service efter Nissan fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Viborg, så udføres det præcis efter Nissan fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Nissans servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Nissan værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Nissan.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Nissan, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Nissan fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Nissan er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Nissan.

Kendskabet til Nissan er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Viborg har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, herunder Nissan modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Nissan.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Nissan har behov for, så vi kan servicere din Nissan nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker
Olieskift på bilen

Skorstensgaard Viborg er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Nissan eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Viborg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Nissan er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker kigger på bilens undervogn
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bevar fabriksgaranti på din Nissan

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viborg giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Nissan uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viborg

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Falkevej 23, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Viborg facade