Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Viborg

Har du en nyere Opel, så har du også en bil som er driftssikker og fuld af teknologi.

Alle elektronik- og sliddelene skal vedligeholdes og for elektronikken, så er det naturligvis vigtigt at holde det opdateret.

På den måde har du en bil, der kører ideelt.

Hos Skorstensgaard i Viborg har vi erfarne mekanikere, som foretager service og reparationer af alle Opel modeller.

Forskellen er bare at vi er op imod 40% billigere end mærkeværkstedet.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til højere priser hos mærkeværkstederne.

Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere end mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have din Opel serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Opel

Mekanikernes viden er altid opdateret

Vores medarbejdere uddannes løbende, så de altid har sidste nye viden vedrørende Opel og det tekniske udstyr der skal til for at kunne udføre et godt service på din bil.

Også vores indskrivere uddannes, så de kan give dig korrekt, professionel rådgivning, når du kontakter dem med en forespørgsel vedrørende din Opel.

Få tilbud på service af Opel

Spar penge takket være tyske værkstedspriser

Vores koncept er baseret på tyske værkstedspriser uden, at du er nødt til at køre ned over grænsen med din Opel, og det er derfor du får markante besparelser på bilregningen. Det kan du læse meget mere om her.

Foruden de mange penge du sparer, så får du også mulighed for at bruge de mange kundefordele, når du benytter Skorstensgaard i Viborg.

Overholder du din Opels serviceplan hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet.

Se mere under punktet Mobilitetsservice her på siden.

Er du over 65 år, har du mulighed for at opnå vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du udskyde betaling af din regning i løbende måned + 30 dage.

Få tilbud på serviceeftersyn her

Du bibeholder din fabriksgaranti

Og som om det ikke er nok:

Hos Skorstensgaard garanterer vi også, at du bevarer din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du vælger vores værksted i Viborg.

Denne garanti kan vi stille, da vi arbejder ud fra samme serviceskemaer og forskrifter som det lokale autoriserede Opel værksted, og disse informationer kommer fra Opel fabrikken selv.

Garanti er en tryghedsfaktor, og derfor skal du også vide, at hvis du oplever at få afvist en garantisag på grund af arbejde vi har foretaget, så kan du komme til os og så laver vi din bil U/B.

Få tilbud på Service efter bogen

Ingen overraskelser på bilregningen

Her på siden kan du nemt og hurtigt booke tid til service eller reparation af din Opel.

Alle tilbud fra Skorstensgaard leveres skriftligt, inkl. pris.

Og skulle der dukke noget op i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en del, og der derfor er mere arbejde end først antaget, så kontakter vi dig for godkendelse, før vi begynder på ekstra arbejdet.

Alle forespørgsler til os har er besvaret inden for 48 timer på hverdage, og vil du tale med værkstedet i Viborg, så er du altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail.

Book tid på værkstedet her