Frit værksted til din Opel i Viborg

Lyser serviceindikatoren i din Opel?

Så prøv Skorstensgaard på Falkevej 23 i Viborg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Opel skal på værksted. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Opel værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viborg ? og så er det dig som Opel ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Opel

Service efter Opel fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Viborg, så udføres det præcis efter Opel fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Opels servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Opel værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Opel.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Opel, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger Opel fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Opel.

Kendskabet til Opel er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Viborg har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive Opel modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Opel.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Opel nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker kigger på bil på liften
Skorstensgaard mekaniker

Skorstensgaard Viborg er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Opel eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Viborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Opel er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bevar fabriksgaranti på din Opel

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viborg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Opel uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viborg

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Falkevej 23, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Viborg facade