Frit værksted til din Peugeot i Viborg

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Falkevej 23 i Viborg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Peugeot fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Peugeot værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viborg ? og så er det dig som Peugeot ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Viborg er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Viborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker hjul på Peugeot bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Peugeot, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Peugeot fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Peugeot er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Peugeot er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Viborg har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, heriblandt Peugeot modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Peugeot.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Peugeot præcist, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Skorstensgaard værksted

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Viborg, så udføres det nøjagtig efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Peugeot værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Peugeot er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter hjul på bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viborg giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viborg

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Falkevej 23, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Viborg facade