Frit værksted til din Seat i Viborg

Lyser serviceindikatoren i din Seat?

Så kontakt Skorstensgaard på Falkevej 23 i Viborg og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Seat på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Seat skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viborg ? og dermed er det dig som Seat ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Viborg er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Viborg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Seat, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger Seat fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Seat.

Viden om Seat er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Viborg har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Seat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Seat.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Seat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
Kunde låner lånebil på Skorstensgaard værksted

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Viborg, så laves det nøjagtig efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Seat værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Seat er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Kunde har nedbrud på bilen
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bibehold fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viborg giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Viborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Falkevej 23, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Viborg facade