Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Toyota i Viborg

Toyota biler har ry for at være pålidelige og med langt mellem fejlene.

Men Toyota’er skal lige som alle andre biler regelmæssigt til serviceeftersyn for at sikre masser af gode køreoplevelser i fremtiden.

Med Skorstensgaards værksted på Falkevej i Viborg er der et godt og samtidig billigt alternativ til det autoriserede Toyota værksted.

Service af Toyota til billig pris

Skorstensgaard i Viborg udfører service og reparation af din Toyota både korrekt og effektivt til en meget attraktiv pris.

Det kan vi gøre, fordi vi er en fri værkstedskæde, som ikke er bundet af strenge krav fra Toyota eller andre bilfabrikker. Selvom vi ikke er bundet af deres krav, så går vi langt for at levere gedigen kvalitetsarbejde hver gang din bil er på liften hos os.

Gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker, og hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Toyota trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Få tilbud på service

Fabriksgarantien forbliver intakt

Vi udfører Service efter bogen, som bevarer fabriksgarantien på din Toyota, så ved at følge bilens serviceplan og med service efter Toyota fabrikkens egne forskrifter, vil bilen bevare sin fabriksgaranti i garantiperioden.

Afviser bilimportøren din fabriksgarantisag, så reparerer vi din bil uden beregning for dig.

Gratis vejhjælp hvis uheldet er ude

Du får også Mobilitetsservice med frem til næste service, og dermed er du sikret gratis vejhjælp døgnet rundt i hele Danmark, hvis din Toyota kommer ud for f.eks. punktering eller motorstop.

Vi forsøger at reparere din bil på stedet, men er det ikke muligt, så fragter vi den til nærmeste Skorstensgaard afdeling.

Og vi har en gratis lånebil klar til dig senest kl. 17 samme dag på hverdage.

Prisen er aldrig en overraskelse

Når du vælger Skorstensgaard til reparation og service på din Toyota, så kender du prisen på dit værkstedsbesøg med det samme.

Pris er nemlig noget af det allerførste du aftaler sammen med vores værkfører.

Du får en oversigt over det aftalte arbejde og prisen du skal betale for det på skrift, da det er vores erfaring at netop dette giver tryghed og du skal være tryg ved at bruge Skorstensgaard som dit bilværksted.

Få tilbud på service af Toyota

Masser af kundefordele

Skorstensgaard dokumenterer alt med relevans for kundeforholdet.

Det svarer til at vi laver en journal over din bil, hvori vi gemmer informationer om afgivne tilbud, fakturaer m.m.

Dermed kan du også hurtigt få at vide, hvornår din bil f.eks. fik skiftet tandrem.

Gennemsigtighed, bevaring af fabriksgaranti og mobilitetsservice er fordele som alle vores kunder kan få del i, og det er langt fra de eneste fordele.

Faktisk finder du bl.a. flere gode rabatordninger og mulighed for at udskyde betalingen for dit værkstedsbesøg i vores fantastiske kundefordelsprogram.

Du finder links til alle kundefordelene her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Aalborg

Er det tid til service eller reparation af din Toyota, og vil du have arbejdet udført til en pris der er op til 40% billigere end det aut. Toyota værksted, så bestil tid hos Skorstensgaard på Nibevej.

Du kan også vælge i første omgang at bede om et 100% gratis og uforpligtende tilbud, så du ved selvsyn kan se, at vi er billigere end mærkeværkstedet.

Uanset din grund så hører vi gerne fra dig til en snak om din Toyota, og du er altid velkommen til at komme forbi og hilse på os.

Vi er også klar på både mail og telefon, og uanset hvordan du henvender dig, så har du svar inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til din Toyota