Frit værksted til din VW i Viborg

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Falkevej 23 i Viborg og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din VW på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra VW værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Viborg ? og dermed er det dig som VW ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din VW

Skorstensgaard Viborg er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med VW eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Viborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard stempel
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din VW, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger VW fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Viden om VW er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Viborg har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt VW modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også VW.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din VW har brug for, så vi kan servicere din VW nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker laver service på VW bil på værksted
Mekaniker laver service på VW bil på værksted

Service efter VW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Viborg, så udføres det præcis efter VW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din VWs servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit VW værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din VW.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der udføres på din VW er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker svejser bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din VW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viborg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din VW uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Viborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Falkevej 23, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Viborg facade