OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Audi i Fredericia

Audi er en bil med æstetik og klasse - og mærket bliver med rette betragtet som et premium brand. På vores frie værksted i Fredericia har vi stor respekt for dette, og derfor har vi Audi-kompetente mekanikere ansat, som har mange års erfaring fra autoriserede Audi-værksteder.


Vi matcher tyske værkstedspriser og er op til 40% billigere

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.


Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40% billigere end mærkeværkstederne.


Men selvom vi er væsentligt billigere end det autoriserede værksted, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger nemlig Audi-fabrikkens egne tjekskemaer og følger de samme procedurer som mærkeværkstedet.


Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.


Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Audi serviceret, og se, hvor meget du kan spare.


Få tilbud på Audi service

Veldokumenteret gennemsigtighed

Skorstensgaard lægger stor vægt på, at du som kunde ved, hvad du betaler for. Derfor er gennemsigtighed og dokumentation af vores arbejde en stor del af vores service til dig.


Vi gennemgår altid opgaven med dig, når du afleverer din Audi, så du ved lige præcis, hvordan reparationen kommer til at forløbe og dokumenterer selvfølgelig vores arbejde løbende og gennemgår fakturaen med dig, når du afhenter bilen igen.


Finder vi ting, der bør udbedres, kontakter vi dig altid med en pris, så du ved, hvad den endelige pris bliver.


Dokumentationen opbevarer vi i vores system, så den altid er tilgængelig, hvis du skulle få brug for den.


Bevar fabriksgarantien 100%

Vores teknikere sendes løbende på videreuddannelse og kurser, der gør, at de hele tiden er opdateret med den nyeste viden.


Det er en vigtig faktor til, at vi kan garantere, at du bevarer din Audi fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!


For at opnå dækning af fabriksgarantien kræver vi dog, at du overholder bilens serviceplan i henhold til fabrikkens forskrifter hos et af vores værksteder - f.eks. i Fredericia.


Ved skadesudbedringer følger vi naturligvis også fabrikkens anvisninger, så vi kan sende dig ud i en bil, der er lige så sikker som før skaden skete.


Vi benytter selvfølgelig reservedele af original kvalitet, ofte fra Bosch og giver 3 års garanti på udskiftede dele - uanset om det er originale Audi dele eller andre godkendte reservedele.


Book tid hos Skorstensgaard

Vores dygtige værkfører i Fredericia sidder naturligvis klar til at besvare din henvendelse på telefon og mail inden for vores åbningstid.


Skulle du have bedre tid på andre tidspunkter af dagen, så kan du booke tid på værkstedet eller bestille et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. Vi besvarer din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til din Audi her


Glemt adgangskode?