Frit værksted til din Fiat i Fredericia

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Gl. Landevej 69 i Fredericia og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Fiat fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Fiat skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Fiat værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Fredericia ? og så er det dig som Fiat ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Fiat

Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Fredericia er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Fiat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Fredericia. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Fiat fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Fredericia, så udføres det nøjagtig efter Fiat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Fiats servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Fiat værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Fiat.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Fiat, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Fiat fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Fiat.

Kendskabet til Fiat er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Fredericia har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Fiat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Fiat.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Fiat præcist, sikkert og effektivt.

Fiat bil på værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Fiat er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Fiat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Fredericia giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Fiat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Fredericia

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Fredericia, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Gl. Landevej 69, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Fredericia facade