OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Fiat i Fredericia

Fiat er passion, fornuft og til at betale. Sådan er det også hos Skorstensgaard. Vi har enorm respekt for Fiats lange historie og for det mærket repræsenterer, og vores mekanikere har stor passion for dette klassiske italienske bilmærke.


Mindst lige så godt som mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker.


Uanset om det drejer sig om rådgivning til dig som bilejer, udførelse af arbejdet eller vores reservedele, så kan du forvente det samme høje kvalitetsniveau, som hos det autoriserede Fiat værksted. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.


Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en meget høj kvalitet samt en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.


Modtag et tilbud fra os, hvis din Fiat skal serviceres eller har brug for en reparation.

Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.


Få tilbud på service nu

Vi matcher Tyske værkstedspriser med garanti

Vores tyske værkstedspriser står vi 100% inde for. Derfor matcher vi prisen, hvis du kommer med et udspecificeret skriftligt tilbud fra et autoriseret mærkeværksted i Tyskland.


Kommer du med et udspecificeret skriftligt tilbud (der indeholder brug af org. dele) fra det lokale autoriserede mærkeværksted i Danmark, gør vi mere end blot at matche prisen - her får du nemlig også 20% rabat.


Bevar fabriksgaranti fra Fiat 100%

Når du overholder din bils serviceplan og får udført service efter fabrikkens forskrifter på værkstedet i Fredericia, så garanterer vi, at du bevarer din Fiat fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!


Vi følger - og udfylder - fabrikkernes tjekskemaer, når vi servicerer din Fiat. Vores dokumentation er i top, vi har mekanikere, der er opdateret på den nyeste viden fra Fiat, og vi bruger kun kvalitets reservedele fra Bosch. Derfor kan vi stille denne garanti. Så skulle du mod forventning få brug for dokumentation i forbindelse med en garantisag, kan du være sikker på, at vi kan finde den til dig.


Masser af kundefordele

Der er masser af kundefordele, når du er kunde hos Skorstensgaard med din Fiat. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at være kunde på vores værksteder. Også i Fredericia.


Derfor tilbyder vi blandt andet pensionistrabat på 15%, ekspress service og servicekort med op til 60 dages kredit og lånebil (se billedet). Se meget mere om vores kundefordele i kolonnen til højre her på hjemmesiden.


Få et uforpligtende tilbud 

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på reparation eller service af Fiat hos Skorstensgaard. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare din henvendelse på mail og telefon i vores normale åbningstid.


Passer det dig bedre at indhente tilbud på andre tidspunkter af døgnet, kan du døgnet rundt benytte vores online system her på siden og få et uforpligtende tilbud. Vi svarer indenfor 48 timer på hverdage.


Bestil tid til din Fiat her


Glemt adgangskode?