Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Ford i Fredericia

Når du kører din Ford ind på vores værksted i Fredericia, så kan du forvente kvalitet i arbejdet, samt dedikerede mekanikere, der hele tiden bliver holdt ajour med udviklingen inden for Ford.

Vi har stor respekt og forståelse for den lange og traditionsrige historie, som Ford har. Samtidig er Ford kendt for sine glimrende køreegenskaber samt sit enkle design, som blev skabt for at kunne tilbyde billige biler i god kvalitet.

Som Fords historie skriver, har missionen altid været at skabe biler, som flere havde råd til - præcis på samme måde, som det altid har været Skorstensgaards mission at tilbyde lave priser og udsøgt kvalitet.

Et frit værksted med styr på tingene

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker.

Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et for højt prisleje.

Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en god service når din bil er på liften hos os.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Ford trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Bevar 100% fabriksgaranti

Det lyder måske for godt til at være sandt, men faktisk garanterer Skorstensgaard, at du bevarer din fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!

Så når du svinger ind på værkstedet i Fredericia med din Ford, så skal du ikke bekymre dig om, at du mister fabriksgarantien.

Tværtimod kan du trygt aflevere bilen til overholdelse af dine serviceeftersyn hos os.

Masser af fordele for vores kunder

Når du får udført service og reparationer på Ford, kan du hos Skorstensgaard i Fredericia benytte dig af en masse fordele, som vi har skabt for, at det skal være nemt for dig at være kunde.

Udover at vi altid tilbyder tyske værkstedspriser, og at du bevarer din Ford fabriksgaranti, så kan du f.eks. få kredit med et gratis servicekort, få pensionistrabat hvis du er over 65 år og få helt gratis mobilitetsservice.

Mobilitetsservice - kvit og frit

Når du overholder dine Ford fabriks service hos os, så giver vi dig mobilitetsservice - kvit og frit - i hele Danmark.

Servicen gælder frem til næste service, og du kan få hjælp 24 timer i døgnet.

Hjælpen kan bestå i at få din Ford transporteret til et af vores værksteder, eller at der kommer en mand ud til dig, og hjælper dig på stedet.

Der er selvfølgelig også inkluderet en gratis lånebil, så du kan komme hurtigt videre.

Bestil tid til din Ford online

Du kan både bestille tid og få et uforpligtende tilbud online 24 timer i døgnet lige her på siden.

Vi svarer indenfor 48 timer på din forespørgsel.

I vores åbningstider sidder vi naturligvis klar ved telefonen og mailen til at besvare din henvendelse.

Book tid til din Ford