Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Skorstensgaard i Vejle, Kolding og Fredericia laver service og reparation på alle Hyundai biler

Frit værksted til din Hyundai i Fredericia

På vores autoværksted i Fredericia, står vi klar til at servicere og reparere din Hyundai.

Vores dygtige og veluddannede mekanikere har et godt kendskab til mærket og de forskellige modeller, så du kan dreje ind forbi vores værksted når din bil skal serviceres eller repareres.

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er en kæde af friværksteder fordelt rundt i hele Danmark, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke.

Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører service og reparation på op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske kender fra et mærkeværksted. Ofte er vi op til 40% billigere - samtidig med, at du får udsøgt god service på vores autoværksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

For at kunne levere på kvaliteten, kræver det mekanikere der brænder for deres arbejde, videreudvikling af viden og det rigtige værktøj og reservedele.

Derfor sender vi løbende vores mekanikere på videreuddannelse og kurser, så de altid har opdateret viden omkring ny teknologi m.m. Vi sørger selvfølgelig også for, at de har det rigtige værktøj og opdateret måle- og testudstyr.

På den måde sikrer vi din Hyundai altid repareres og serviceres hurtigt, korrekt og i henhold til fabrikkens forskrifter.

Få et tilbud fra os, når din Hyundai skal på værksted og se, hvad du kan spare.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Værkstedet i Fredericia matcher - ligesom vores øvrige autoværksteder - tyske værkstedspriser og det betyder at vi er op til 40% billigere end det autoriserede Hyundai værksted. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Du kommer ikke til at på kompromis med kvaliteten ved at benytte et Skorstensgaard værksted. Grundlaget for vores lave priser ligger i en optimal udnyttelse af vores lokaliteter, effektivisering af arbejdsgange og stort omkostningsfokus.

Få tilbud på Hyundai service

Kundefordele hos Skorstensgaard i Fredericia

Vi tilbyder mange fordele til vores kunder, uanset hvilket af vores værksteder du besøger.

Når du får serviceret din Hyundai efter fabrikkens anvisninger, hos os, så giver vi dig gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste service. Vi kalder det mobilitetsservice.

Du kan læse meget mere om vores fordele her på hjemmesiden, læs f.eks. mere om pensionistrabat på 15%, mulighed for kredit med et servicekort og m.m.

Hyundai med fabriksgaranti?

Har du en nyere Hyundai, som stadig har fabriksgaranti, kan du stadig benytte dig af alle fordelene og de billige priser. Vi garanterer dig at du bevarer fabriksgarantien 100% ellers betaler vi.

Det eneste vi kræver er at du overholder bilens service plan og får udført service og reparationer i henhold til fabrikkens forskrifter. Så klarer vi dokumentationen og kvaliteten i arbejdet.

Vi udfylder de samme tjekskemaer som det autoriserede Hyundai værksted.

Bestil et uforpligtende tilbud i dag

Book tid eller bestil et uforpligtende tilbud i dag og oplev alle fordelene hos Skorstensgaard.

Du kan klare begge dele online hele døgnet, vi svarer din online forespørgsel indenfor 48 timer i hverdage.

Vores dygtige værkfører sidder naturligvis også klar med rådgivning omkring din Hyundai, i hele vores åbningstid, så kontakt os gerne på mail og telefon.

Book tid til din Hyundai