OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Mazda i Fredericia

Når du besøger vores værksted i Fredericia, kan du få billig service og reparation af din Mazda. Selvfølgelig med kvalitet i top.Kvalitet som på mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.


Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en meget høj kvalitet samt en udsøgt god service.


Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil de anbefale os til andre.


Få et tilbud fra os, hvis din Mazda skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.Få tilbud på service af Mazda


Får du et billigere tilbud fra et autoriseret Mazda værksted og kommer med et udspecificeret skriftligt tilbud (indeholdende brug af org. dele), så giver vi dig 20% rabat.


Mazda med fabriksgaranti

Har du fabriksgaranti på din Mazda, er det intet problem. Vi tager os nemlig godt af din fabriksgaranti og du bevarer den 100%, når du får udført service i henhold til fabrikkens forskrifter på autoværkstedet i Fredericia.


Skulle der mod forventning komme afslag fra importøren om en garantireparation, på grund af arbejde vi har udført, så betaler vi naturligvis reparationen på vores værksted.


Gratis vejhjælp i hele Danmark

Får du udført service på din Mazda i henhold til fabrikkens forskrifter på vores værksted i Fredericia, så giver vi dig helt gratis vejhjælp. Vi kalder det for mobilitetsservice og dækker i hele Danmark 24/7.


Det betyder at i tilfælde af f.eks. motorhavari eller punktering, kan du få bilen transporteret til et af vores værksteder, hvis ikke vi kan lave bilen på stedet. Skal bilen blive på værkstedet, stiller vi selvfølgelig en lånebil til rådighed.


Du kan læse meget mere om mobilitetsservice og vores andre kundefordele her på hjemmesiden. Se f.eks. mere om pensionistrabat, mulighed for lånebil, servicekort med kredit og meget mere.


Book tid online

Du kan nemt booke tid eller bestille tilbud online her på hjemmesiden, vi besvarer din forespørgsel indenfor 48 timer på hverdage.


Book tid til din Mazda her


Glemt adgangskode?