OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Nissan værksted i Fredericia

Er din bil af mærket Nissan, så har du en bil med høj driftsikkerhed og som er fuld af innovative løsninger.


Bilens driftsikkerhed og mange elektroniske komponenter kræver vedligeholdelse af kompetente mekanikere for at bevare funktionen.


Hos Skorstensgaard i Fredericia har vi stor erfaring med Nissan biler og kan derfor hjælpe vi dig.


Frit værksted med samme kvalitet som autoriseret

Vores værksted i Fredericia er et frit værksted, og vi gør meget ud af at holde samme høje kvalitet som hos det autoriserede Nissan værksted.


Hos Skorstensgaard måler vi os hele tiden op mod mærkeværkstedet, og det er ikke kun i forhold til prisen. Et af vores mål er, at kunderne skal opleve at både serviceniveauet, rådgivningen og kvaliteten i arbejdet er mindst lige så god som hos mærkeværkstedet.


Bevar fabriksgarantien 100%

Fabriksgarantien fra Nissan bevarer du også hos Skorstensgaards værksteder, når blot du får udført bilens serviceeftersyn ifølge Nissan fabrikkens forskrifter. Og det er præcis dét du får hos Skorstensgaard, da vi bruger de samme tjekskemaer og retningslinjer i forbindelse med service som hos det autoriserede Nissan værksted.


Derfor tør vi godt garantere, at du bevarer din Nissan fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!


Få tilbud på service her

Kundefordele ved service hos Skorstensgaard

Når du får udført serviceeftersyn på din Nissan hos Skorstensgaard i Fredericia, så får du derigennem adgang til en række gratis kundefordele.


Fordelene består af en række koncepter, som er tænkt til at gøre ventetiden mere behagelig og at det i det hele taget bliver lidt lettere, når bilen skal på værksted.


Vi byder altid på en kop varm kaffe, te, kakao eller en kold kildevand. Ligesom der altid er fri adgang til WiFi og tv, når du venter på din bil.


Men udover disse fordele er der også f.eks. pensionistrabat, expressservice og mulighed for en gratis lånebil.


Vejhjælp - hurtigt og effektivt

Vejhjælp er næsten uundværligt i trafikken og en travl hverdag. Derfor tilbyder Skorstensgaard også gratis vejhjælp. For selv om din Nissan kører godt, og er serviceret og vedligeholdt efter alle kunstens regler, så kan den stadig punktere eller få motorproblemer.


Hos Skorstensgaard kalder vi det mobilitetsservice, og det kræver blot, at du får udført service efter fabrikkens foreskrifter på din Nissan. Så kvitterer vi med mobilitetsservice i hele Danmark, helt gratis.


Besøg os og oplev den gode service

Du kan nemt booke tid på værkstedet eller bestille et uforpligtende tilbud på service til eller reparation af din Nissan online. Servicen er åben 24 timer i døgnet, og vi besvarer din henvendelse indenfor 48 timer på hverdage.


Besøg os og oplev den gode service, den professionelle rådgivning og den høje kvalitet i arbejdet til en pris der ligger op til 40% under den du kender fra det lokale mærkeværksted.


Vores værkfører sidder klar til at besvare din henvendelse på telefon og mail.


Bestil tid til din Nissan her


Glemt adgangskode?