Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Nissan i Fredericia

Er din bil af mærket Nissan, så har du en bil med høj driftsikkerhed og som er fuld af innovative løsninger.

Bilens driftsikkerhed og mange elektroniske komponenter kræver vedligeholdelse af kompetente mekanikere for at bevare funktionen.

Hos Skorstensgaard i Fredericia har vi stor erfaring med Nissan biler og kan derfor hjælpe vi dig.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40 procent billigere end mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder kvalitet og god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Nissan serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Nissan

Bevar fabriksgarantien 100%

Fabriksgarantien fra Nissan bevarer du også hos Skorstensgaards værksteder, når blot du får udført bilens serviceeftersyn ifølge Nissan fabrikkens forskrifter. Og det er præcis dét du får hos Skorstensgaard, da vi bruger de samme tjekskemaer og retningslinjer i forbindelse med service som hos det autoriserede Nissan værksted.

Derfor tør vi godt garantere, at du bevarer din Nissan fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!

Kundefordele ved service hos Skorstensgaard

Når du får udført serviceeftersyn på din Nissan hos Skorstensgaard i Fredericia, så får du derigennem adgang til en række gratis kundefordele.

Fordelene består af en række koncepter, som er tænkt til at gøre ventetiden mere behagelig og at det i det hele taget bliver lidt lettere, når bilen skal på værksted.

Vi byder altid på en kop varm kaffe, te, kakao eller en kold kildevand. Ligesom der altid er fri adgang til WiFi og tv, når du venter på din bil.

Men udover disse fordele er der også f.eks. pensionistrabat, expressservice og mulighed for en gratis lånebil.

Vejhjælp - hurtigt og effektivt

Vejhjælp er næsten uundværligt i trafikken og en travl hverdag. Derfor tilbyder Skorstensgaard også gratis vejhjælp. For selv om din Nissan kører godt, og er serviceret og vedligeholdt efter alle kunstens regler, så kan den stadig punktere eller få motorproblemer.

Hos Skorstensgaard kalder vi det mobilitetsservice, og det kræver blot, at du får udført service efter fabrikkens foreskrifter på din Nissan. Så kvitterer vi med mobilitetsservice i hele Danmark, helt gratis.

Besøg os og oplev den gode service

Du kan nemt booke tid på værkstedet eller bestille et uforpligtende tilbud på service til eller reparation af din Nissan online. Servicen er åben 24 timer i døgnet, og vi besvarer din henvendelse indenfor 48 timer på hverdage.

Besøg os og oplev den gode service, den professionelle rådgivning og kvalitet i arbejdet til en pris der ligger op til 40% under den du kender fra det lokale mærkeværksted.

Vores værkfører sidder klar til at besvare din henvendelse på telefon og mail.

Bestil tid til din Nissan her