Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Fredericia

En Opel er en teknologisk og driftssikker bil. Al teknikken og sliddelene kræver dog af og til vedligeholdelse for at fungere optimalt og for at fastholde driftsikkerheden.

På vores værksted i Fredericia hjælper vi dig med at give din Opel den længst mulige holdbarhed og største driftsikkerhed.

Op til 40% billigere end det autoriserede værksted

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere sammenlignet med mærkeværkstederne. Derudover får du på vores værksteder god service og kvalitet når din bil er på liften.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når din Opel skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Opel

Up-to-date på Opel

Hos Skorstensgaard har vi dedikerede og passionerede mekanikere, som kender Opel biler indgående.

For at kunne være med på de sidste nye innovationer og teknikker, sendes disse Opel mekanikere løbende på videreuddannelse og kurser.

Alle medarbejdere, du møder hos Skorstensgaard, er uddannede mekanikere.

Det betyder, at uanset hvem du taler med, så er du sikker på at få en professionel rådgivning om din Opel.

Få tilbud på service til din Opel

Tyske værkstedspriser og masser af fordele

På vores værksted i Fredericia matcher vi tyske værkstedspriser og har masser af fordele klar til dig. Vi tilbyder priser, der ligger op til 40% under priserne hos et autoriseret Opel værksted. Denne besparelse bunder i høj effektivitet.

Vi gennemgår løbende vores arbejdsgange for at finde endnu mere effektive måder at gøre tingene på. Det er hele essensen af vores koncept, som vi kalder tyske værkstedspriser. Blog klogere på, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Derfor kan du være tryg ved, at der ikke er sparet på kvaliteten af arbejdet eller på dine reservedele. Hos Skorstensgaard bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Vores kundefordele er mange. F.eks. har vi netop udviklet vores mobilitetsservice, som sikrer dig hjælp på vejene i hele Danmark. Vi tilbyder derudover bl.a. pensionistrabat, ekspresservice og online booking.

Bevar 100% Opel fabriksgaranti

Når du får serviceret din Opel på vores værksted i Fredericia, sker det ud fra Opel fabrikkens forskrifter. Det betyder også at vi garanterer, at du bibeholder din Opel fabriksgaranti - ellers betaler vi!

Det er i bund og grund ikke nødvendigt for os at stille en sådan garanti, da vi ikke tvivler på vores kvalitet i arbejdet, men for at du kan være helt tryg ved at køre din nye Opel ind til serviceeftersyn hos os, lover vi at tage os af din bil, hvis en garantisag skulle blive afvist på grund af et stykke arbejde, vi har udført.

Få et tilbud via vores online system

Her på hjemmesiden kan du både booke tid på værkstedet eller få et uforpligtende tilbud på næste service eller reparation af din Opel. Vi svarer din forespørgsel inden for 48 timer.

Vores dygtige værkfører sidder klar i hele vores åbningstid til at hjælpe dig via telefon og mail, så kontakt os i dag, og få et godt tilbud.

Book tid til Opel service her