Frit værksted til din Peugeot i Fredericia

Lyser serviceindikatoren i din Peugeot?

Så kontakt Skorstensgaard på Gl. Landevej 69 i Fredericia og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Peugeot fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger et værksted.

Få f.eks flere tilbud fra Peugeot værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Fredericia ? og dermed er det dig som Peugeot ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Fredericia er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Fredericia. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker dæk på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Peugeot, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Peugeot fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Peugeot er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Peugeot er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Fredericia har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Peugeot modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Peugeot.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Peugeot har brug for, så vi kan reparere din Peugeot præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted
Mekaniker tjekker hjul på Peugeot bil

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Fredericia, så laves det præcis efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Peugeot værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der udføres på din Peugeot er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Fredericia giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Fredericia

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Fredericia, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Gl. Landevej 69, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Fredericia facade