Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Renault i Fredericia

Renault er en bil med mange teknologiske og elektroniske dele, der skal vedligeholdes og opdateres for at virke optimalt. Det har vi hos Skorstensgaard i Fredericia stor indsigt i.

Derfor vil din Renault altid være i gode hænder hos os, ligesom du altid vil få en kompetent og faglig kvalificeret rådgivning omkring din bil.

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Renault skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Renault

Service efter fabrikkens anvisninger

Når vi hos Skorstensgaard tilbyder Renault service til dig, så gør vi det, fordi vi har kompetencerne til det.

Vi har dygtige Renault mekanikere, som har flere år bag sig på autoriserede værksteder og derfor har stor kendskab til mærket. Mekanikerne sendes løbende på kurser, så de kan følge med i den seneste udvikling i teknologien.

Uanset om du har en minibil eller en varebil, så har vi både værktøjet, diagnoseudstyret og mekanikeren til at løse eventuelle problemer.

Vores Renault service udføres altid efter fabrikkens anvisninger og alt dokumenteres skriftligt. Dette er din sikkerhed for at fabriksgarantien på din nye Renault opretholdes.

Ekstra fordele ved Renault service

Når du får lavet dit Renault service på vores værksted i Fredericia, får du mange ekstra fordele. Vi kan tilbyde dig en gratis lånebil, så du kan være mobil, imens din Renault er til service eller du kan benytte vores kundecykel til at cykle en tur i området eller på job.

Vores servicepriser på Renault er op til 40% lavere end hos det autoriserede værksted. Skulle det mod forventning ske, at du finder Renault servicepriser hos et autoriseret værksted, der er billigere end hos os, så matcher vi et udspecificeret skriftligt tilbud uden at tøve.

Vi holder styr på din dokumentation

På værkstedet kan du altid få al dokumentation på skrift lige fra tilbud til brugen af reservedele. Og du kan være helt rolig, du behøver nemlig ikke at fylde bilen, harddisken eller reolen med en masse dokumentation for service, udskiftning af motordele eller andre reparationer.

Vi fører en detaljeret journal over alt arbejde, der udføres på din Renault. I tilfælde af du får brug for dokumentation, for eksempel i forbindelse med en fabriksgarantisag, kan vi hurtigt sende dette direkte til dig eller et autoriseret Renault værksted.

Bestil tid til din bil i dag

Vi har gjort det nemt for dig at bestille tid eller få tilbud på reparation og serviceeftersyn af Renault. Du kan 24 timer i døgnet bestille både tid og tilbud online, lige når det passer dig ligesom du også altid er velkommen til at ringe til os på telefon eller sende os en mail.