Frit værksted til din Renault i Fredericia

Lyser serviceindikatoren i din Renault?

Så kontakt Skorstensgaard på Gl. Landevej 69 i Fredericia og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Renault på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Renault værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Fredericia ? og så er det dig som Renault ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Renault

Service efter Renault fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Fredericia, så foregår det præcis efter Renault fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Renaults servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Renault værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Renault.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker hjul på Renault bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Renault, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger Renault fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Renault er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Viden om Renault er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Fredericia har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Renault modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Renault.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Renault har brug for, så vi kan reparere din Renault præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard stempel
Skorstensgaard mekaniker tjekker dæk på bil

Skorstensgaard Fredericia er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Renault eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Fredericia. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Renault er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Renault

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Fredericia giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Renault uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Fredericia

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Fredericia, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Gl. Landevej 69, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Fredericia facade