OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Seat værksted i Fredericia

Biler fra Seat indeholder meget avanceret teknologi i form af både målere, sensorer og computere. Al denne teknologi kræver vedligeholdelse, og derfor er det en rigtig god investering for dig at overholde din bils serviceplan.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

På vores værksted i Fredericia får du tilbud, der er op til 40% billigere end det autoriserede Seat værksted, og det er vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Skorstensgaard er vi nemlig lige så gode som på mærkeværkstedet.


De lave priser er et resultat af en konstant optimering og effektivisering af arbejdsgange og i udnyttelsen af vores lokaler. Disse faktorer er med til at give dig den gode pris på både service og reparationer.


Få tilbud på service her


Seat service – bevar fabriksgarantien

Når det er tid til service af din Seat, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien, når du vælger vores værksted i Fredericia.


Vi udfører alle service og reparationer helt efter Seat-fabrikkens forskrifter og vi bruger kun kvalitets reservedele ved udskiftning af dele.


Alle vores reservedele er testet og godkendt af vores leverandører i forhold til fabrikskvaliteten. Derfor giver vi altid 3 års garanti på udskiftede Seat reservedele.


Ydermere er vores dokumentation meget udførlig, og du kan altid få det på skrift, ned til mindste detalje.


Vi fører tillige en detaljeret journal på din bils service og reparationer, så du nemt kan finde oplysninger om selv gamle reparationer.


Alt dette er din sikkerhed for, at du bevarer fabriksgarantien 100%, når du overholder din serviceplan hos Skorstensgaard.


Frit værksted - mange kundefordele

Når du får udført service i henhold til fabrikkens anvisninger på et af vores frie værksteder, så får du mange kundefordele med i bagagen.


F.eks. tilbyder vi gratis vejhjælp i hele Danmark. Hos Skorstensgaard kalder vi det mobilitetsservice, fordi vores service hjælper dig med at være mobil, selvom bilen f.eks. ikke vil køre eller punkterer.


Vi sørger nemlig for hurtig transport af din bil til et af vores værksteder, hvis den ikke kan laves på stedet, og der er selvfølgelig inkluderet en gratis lånebil.


Bestil tid nu

Oplev den gode service, høje kvalitet og de lave tyske værkstedspriser (op til 40% billigere end det lokale mærkeværksted) hos Skorstensgaard ved at bestille tid til din Seat nu. Det kan enten gøres online eller via telefon eller mail.


Book tid til din Seat her


Glemt adgangskode?