Frit værksted til din Suzuki i Fredericia

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Gl. Landevej 69 i Fredericia og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Derved kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Suzuki værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Fredericia ? og så er det dig som Suzuki ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Skorstensgaard Fredericia er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Suzuki eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Fredericia. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Suzuki, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger Suzuki fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Suzuki.

Kendskabet til Suzuki er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Fredericia har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, herunder Suzuki modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Suzuki.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Suzuki har brug for, så vi kan servicere din Suzuki præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker svejser bil på værksted
Mekaniker tjekker dæk på bil

Service efter Suzuki fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Fredericia, så laves det nøjagtig efter Suzuki fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Suzukis servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Suzuki værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Suzuki.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Suzuki er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Suzuki

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Fredericia giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Suzuki uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Fredericia

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Fredericia, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Gl. Landevej 69, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Fredericia facade