OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Suzuki værksted i Fredericia

Når din Suzuki trænger til service eller reparation, så er vores frie værksted i Fredericia, klar til at hjælpe dig. Vores mekanikere har stort kendskab til mærket og kan løse selv krævende opgaver korrekt og sikkert.


Vi matcher Tyske værkstedspriser og er op til 40% billigere

Vores tyske værkstedspriser betyder at vi er op til 40% billigere end det autoriserede værksted, uanset hvilken Suzuki model eller årgang du har.


Du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten eller servicen, blot fordi du vælger at spare penge, vi har nemlig samme høje kvalitet og service som på mærkeværkstedet.


Lige så godt som mærkeværkstedet?

Ja, vores frie værksteder er lige så gode som det autoriserede Suzuki værksted, så du kan roligt svinge din Suzuki ind til Skorstensgaard i Fredericia.


Vi servicerer og reparerer din bil efter fabrikkens forskrifter, bruger kun kvalitets reservedele og udfylder de samme tjekskemaer som det autoriserede mærkeværksted.


Få tilbud på Suzuki service

Fabriksgarantien bevares på Suzuki

Din fabriksgaranti er i trygge hænder hos Skorstensgaard. Da vi udfører service ifølge fabrikkens anvisninger og sørger for den korrekte og fyldestgørende dokumentation, bevarer du din Suzuki fabriksgaranti 100% og det garanterer vi, for ellers betaler vi.


Helt gratis vejhjælp - sådan!

Du kan også få gratis vejhjælp hos Skorstensgaards autoværksted i Fredericia, vi kalder det mobilitetsservice.


Servicen får du helt gratis med, når du får udført service efter fabrikkens anvisninger på din Suzuki og den dækker selvfølgelig i hele Danmark. På den måde kan du få din bil transporteret til et af vores værksteder, hvis der skulle opstå f.eks. motorhavari eller punktering.


Skulle det blive nødvendigt, er der selvfølgelig inkluderet en gratis lånebil.


Vejhjælp er blot een af vores mange fordele og du kan læse mere om f.eks. pensionistrabat og express service her på siden.


Book tid online 24/7

Du kan 24/7 benytte vores onlineløsning til at booke tid på værkstedet eller bestille et tilbud på service og reparation af din Suzuki, vi besvarer din webforspørgsel indenfor 48 timer på hverdage.


Vores telefon og mail er naturligvis også bemandet i vores åbningstid, hvor vores dygtige værkfører sidder klar til at besvare din henvendelse.


Book tid til din Suzuki her


Glemt adgangskode?