Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Suzuki i Fredericia

Når din Suzuki trænger til service eller reparation, så er vores frie værksted i Fredericia, klar til at hjælpe dig. Vores mekanikere har stort kendskab til mærket og kan løse selv krævende opgaver korrekt og sikkert.

Vi matcher tyske værkstedspriser og er op til 40% billigere

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere end mærkeværkstederne, uanset hvilken Suzuki model eller årgang du har.

Derudover får du på vores værksteder god service og kvalitet. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Derfor kan du roligt svinge din Suzuki ind til SKorstensgaard i Fredericia.

Vi servicerer og reparerer din bil efter fabrikkens forskrifter og udfylder de samme tjekskemaer som det autoriserede mærkeværksted.

 

Få et tilbud fra os, når din Suzuki skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Fabriksgarantien bevares på Suzuki

Din fabriksgaranti er i trygge hænder hos Skorstensgaard. Da vi udfører service ifølge fabrikkens anvisninger og sørger for den korrekte og fyldestgørende dokumentation, bevarer du din Suzuki fabriksgaranti 100% og det garanterer vi, for ellers betaler vi.

Helt gratis vejhjælp - sådan!

Du kan også få gratis vejhjælp hos Skorstensgaards autoværksted i Fredericia, vi kalder det mobilitetsservice.

Servicen får du helt gratis med, når du får udført service efter fabrikkens anvisninger på din Suzuki og den dækker selvfølgelig i hele Danmark. På den måde kan du få din bil transporteret til et af vores værksteder, hvis der skulle opstå f.eks. motorhavari eller punktering.

Skulle det blive nødvendigt, er der selvfølgelig inkluderet en gratis lånebil.

Vejhjælp er blot een af vores mange fordele og du kan læse mere om f.eks. pensionistrabat og express service her på siden.

Book tid online 24/7

Du kan 24/7 benytte vores onlineløsning til at booke tid på værkstedet eller bestille et tilbud på service og reparation af din Suzuki, vi besvarer din webforspørgsel indenfor 48 timer på hverdage.

Vores telefon og mail er naturligvis også bemandet i vores åbningstid, hvor vores dygtige værkfører sidder klar til at besvare din henvendelse.

Book tid til din Suzuki her