OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Toyota værksted i Fredericia

Toyota er gennem flere år blevet anerkendt for at være et bilmærke med meget få fejl. Det er selvfølgelig kendetegnet for et bilmærke af høj kvalitet. Denne pålidelighed kommer ikke af sig selv. Det kræver pleje og vedligeholdelse.


Service på Toyota

På værkstedet i Fredericia har vi dygtige mekanikere, med stor erfaring indenfor Toyota.


Den erfaring kommer ofte fra en baggrund hos autoriserede værksteder og suppleres med jævnlige kurser, hvor mekanikerne bliver opdateret omkring de seneste innovationer fra Toyota.


Vi vil gerne leve op til Toyota's høje kvalitet, derfor har vores medarbejdere altid det nyeste test- og diagnoseudstyr.


På den måde er vi rustet til at klare alle opgaver, uanset om du har en Toyota Sportsvan, en varebil eller en Toyota Aygo.


Få tilbud på Toyota service

Bevar fabriksgarantien 100%

Ved et service af Toyota hos Skorstensgaard bruges kun kvalitets reservedele, ofte fra Bosch, som er testet og godkendt af vores leverandører. Det betyder, at vi altid kan dokumentere et ordentligt stykke arbejde med de rigtige reservedele til netop din Toyota.


Alt er selvfølgelig udført i henhold til fabrikkens forskrifter, så du er sikker på, at fabriksgarantien er bevaret 100%.


Vores dokumentation er din sikkerhed

Vi dokumenterer alt vores arbejde ned til mindste detalje. Vores dokumentation er nemlig din sikkerhed for at eksempelvis fabriksgarantien opretholdes.


Alt dokumentation kan udleveres til dig skriftligt, samtidig med at vi fører en detaljeret journal over alle serviceeftersyn og reparationer på din Toyota.


Gennemsigtighed for dig

Samtidig får du altid et tilbud på skrift med alle detaljer, så du har det fulde overblik over, hvad der bliver udført på din Toyota.


Vi gennemgår altid reparationerne med dig og selvfølgelig gennemgår vi også fakturaen, så der er enighed om opgaven. Skulle mekanikeren opdage noget, som bør udbedres, tager vi altid kontakt til dig. Der vil aldrig blive udført ekstra arbejde på din Toyota, hvis ikke du har sagt ok til det.


Kundefordele hos Skorstensgaard

Når du benytter Skorstensgaard som dit Toyota værksted i Fredericia, får du, ved overholdelse af service efter fabrikkens forskrifter, en række gratis fordele.


Vi har mulighed for at stille en gratis lånebil til rådighed, så du forbliver mobil, selvom din Toyota er på værksted.


Vi har også en kundecykel, som du kan cykle en tur på og der er selvfølgelig altid frisk kaffe, the og kakao klar til dit besøg.


Eller hvad med gratis vejhjælp i Danmark frem til næste service? Pensionistrabat, gratis top-op af motorolie og expressservice, som betyder at du kommer til inden for 15 minutter, hvis din bil viser fejl.


Oplev den gode service

Vi har gjort det nemt for dig at bestille tid og bestille tilbud, du kan klare det hele online.


Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe eller sende os en mail, vi sidder klar til at yde en god service.


Tid til service? Klik her!


Glemt adgangskode?