Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Toyota i Fredericia

Toyota er gennem flere år blevet anerkendt for at være et bilmærke med meget få fejl. Det er selvfølgelig kendetegnet for et bilmærke af høj kvalitet. Denne pålidelighed kommer ikke af sig selv. Det kræver pleje og vedligeholdelse.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Toyota skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Toyota

Service på Toyota

På værkstedet i Fredericia har vi dygtige mekanikere, med stor erfaring indenfor Toyota.

Den erfaring kommer ofte fra en baggrund hos autoriserede værksteder og suppleres med jævnlige kurser, hvor mekanikerne bliver opdateret omkring de seneste innovationer fra Toyota.

Vi vil gerne leve op til Toyota's høje kvalitet, derfor har vores medarbejdere altid det nyeste test- og diagnoseudstyr.

På den måde er vi rustet til at klare alle opgaver, uanset om du har en Toyota Sportsvan, en varebil eller en Toyota Aygo.

Bevar fabriksgarantien 100%

Ved et service af Toyota hos Skorstensgaard bruges primært godkendte ikke-originale reservedele. Det betyder, at vi altid kan dokumentere et ordentligt stykke arbejde med de rigtige reservedele til netop din Toyota. Læs mere om det her.

Alt er selvfølgelig udført i henhold til fabrikkens forskrifter, så du er sikker på, at fabriksgarantien er bevaret 100%.

Vores dokumentation er din sikkerhed

Vi dokumenterer alt vores arbejde ned til mindste detalje. Vores dokumentation er nemlig din sikkerhed for at eksempelvis fabriksgarantien opretholdes.

Alt dokumentation kan udleveres til dig skriftligt, samtidig med at vi fører en detaljeret journal over alle serviceeftersyn og reparationer på din Toyota.

Gennemsigtighed for dig

Samtidig får du altid et tilbud på skrift med alle detaljer, så du har det fulde overblik over, hvad der bliver udført på din Toyota.

Vi gennemgår altid reparationerne med dig og selvfølgelig gennemgår vi også fakturaen, så der er enighed om opgaven. Skulle mekanikeren opdage noget, som bør udbedres, tager vi altid kontakt til dig. Der vil aldrig blive udført ekstra arbejde på din Toyota, hvis ikke du har sagt ok til det.

Kundefordele hos Skorstensgaard

Når du benytter Skorstensgaard som dit Toyota værksted i Fredericia, får du, ved overholdelse af service efter fabrikkens forskrifter, en række gratis fordele.

Vi har mulighed for at stille en gratis lånebil til rådighed, så du forbliver mobil, selvom din Toyota er på værksted.

Vi har også en kundecykel, som du kan cykle en tur på og der er selvfølgelig altid frisk kaffe, the og kakao klar til dit besøg.

Eller hvad med gratis vejhjælp i Danmark frem til næste service? Pensionistrabat, gratis top-op af motorolie og expressservice, som betyder at du kommer til inden for 15 minutter, hvis din bil viser fejl.

Oplev den gode service

Vi har gjort det nemt for dig at bestille tid og bestille tilbud, du kan klare det hele online.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe eller sende os en mail, vi sidder klar til at yde en god service.

Tid til service? Klik her!