OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Volvo værksted i Fredericia

Volvo er indbegrebet af sikkerhed og teknologi, og det har vi stor respekt for hos Skorstensgaard. Det stiller meget store krav til et værksted, at kunne vedligeholde denne teknologi. Det kan vi hos Skorstensgaard i Fredericia.


Frit værksted - lige så godt som mærkeværkstedet

Vores frie værksted i Fredericia er lige så godt som det autoriserede Volvo værksted. Vi har både den viden, udstyr og de reservedele der skal til, for både at servicere og reparere din Volvo, helt som fabrikken foreskriver.


Samtidig dokumenterer vi vores arbejde og følger altid de samme tjekskemaer som de bruger på det autoriserede værksted.


Forskellen på Skorstensgaard og det autoriserede Volvo værksted er, at vi er op til 40% billigere hos Skorstensgaard.


Få tilbud på service af Volvo

Kompetence, faglighed og service

Et Volvo værksted er nødt til hele tiden at være opdateret på både software og innovationer til de komplekse biler. Derfor sender vi flere gange om året vores Volvo specialister på kurser og videreuddannelse, det holder dem opdateret på de sidste nye tiltag fra Volvo.


Vores Volvo specialister har ligeledes ofte en baggrund fra de autoriserede værksteder, hvilket er med til at højne fagligheden omkring selv svære Volvo reparationer.


Alle vores værkførere er uddannede mekanikere og har mange års erfaring, derfor møder du både kompetente og fagligt stærke medarbejdere allerede når du træder ind af døren. Ved at have dygtige medarbejdere til at tage imod dig, sikrer vi, du får en korrekt og god rådgivning og service hele vejen igennem dit besøg.


Gratis vejhjælp og andre fordele

Når du får udført service i henhold til fabrikkens anvisninger på din Volvo på vores værksted i Fredericia, får du helt automatisk gratis vejhjælp med til din bil.


Vi kalder det mobilitetsservice, fordi det er vores måde at hjælpe dig til at være mobil, selv hvis din Volvo punkterer eller ikke kan køre.


Vi sørger for at du kan få hjælp på stedet eller få bilen kørt til et af vores værksteder. Selvfølgelig er der en lånebil med i servicen og vejhjælpen gælder i hele Danmark.


Der er masser af andre fordele ved at være kunde hos Skorstensgaard, f.eks. 15% rabat til pensionister over 65 år, mulighed for kredit med en servicekort og meget mere. Du kan læse om alle fordelene her på hjemmesiden.


Skorstensgaard har gjort det nemt

Skorstensgaard har gjort det nemt at bestille tilbud eller booke tid, når det passer dig. Du kan nu bestille tid til Volvo service eller bestille tilbud på en specifik reparation online.


Vi sidder naturligvis også klar til at hjælpe dig på telefon eller mail, i hele vores åbningstid.


Book tid til din Volvo her


Glemt adgangskode?