OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Volvo i Fredericia

Volvo er indbegrebet af sikkerhed og teknologi, og det har vi stor respekt for hos Skorstensgaard. Det stiller meget store krav til et værksted, at kunne vedligeholde denne teknologi. Det kan vi hos Skorstensgaard i Fredericia.


Frit værksted - lige så godt som mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.


Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en meget høj kvalitet samt en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.


Få et tilbud fra os, hvis din Volvo skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.Få tilbud på service af Volvo

Kompetence, faglighed og service

Et Volvo værksted er nødt til hele tiden at være opdateret på både software og innovationer til de komplekse biler. Derfor sender vi flere gange om året vores Volvo mekanikere på kurser og videreuddannelse, det holder dem opdateret på de sidste nye tiltag fra Volvo.


Vores Volvo mekanikere har ofte en baggrund fra de autoriserede værksteder, hvilket er med til at højne fagligheden omkring selv svære Volvo reparationer.


Samtidig dokumenterer vi vores arbejde og følger altid de samme tjekskemaer som de bruger på det autoriserede værksted.


Alle vores værkførere er uddannede mekanikere og har mange års erfaring, derfor møder du både kompetente og fagligt stærke medarbejdere allerede når du træder ind af døren. Ved at have dygtige medarbejdere til at tage imod dig, sikrer vi, du får en korrekt og god rådgivning og service hele vejen igennem dit besøg.


Gratis vejhjælp og andre fordele

Når du får udført service i henhold til fabrikkens anvisninger på din Volvo på vores værksted i Fredericia, får du helt automatisk gratis vejhjælp med til din bil.


Vi kalder det mobilitetsservice, fordi det er vores måde at hjælpe dig til at være mobil, selv hvis din Volvo punkterer eller ikke kan køre.


Vi sørger for at du kan få hjælp på stedet eller få bilen kørt til et af vores værksteder. Selvfølgelig er der en lånebil med i servicen og vejhjælpen gælder i hele Danmark.


Der er masser af andre fordele ved at være kunde hos Skorstensgaard, f.eks. 15% rabat til pensionister over 65 år, mulighed for kredit med en servicekort og meget mere. Du kan læse om alle fordelene her på hjemmesiden.


Skorstensgaard har gjort det nemt

Skorstensgaard har gjort det nemt at bestille tilbud eller booke tid, når det passer dig. Du kan nu bestille tid til Volvo service eller bestille tilbud på en specifik reparation online.


Vi sidder naturligvis også klar til at hjælpe dig på telefon eller mail, i hele vores åbningstid.


Book tid til din Volvo her


Glemt adgangskode?
Fordels