Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din VW i Fredericia

Volkswagen er et bilmærke med en lang og traditionsrig historie. Mærket er yderst velkendt for dets tyske kvalitet og grundighed.

Selv på trods af kriser er Volkswagen stadig det bilmærke, der er flest af på det danske marked.

Hos Skorstensgaards værksted i Fredericia har vi en stor passion for Volkswagen, og vi sætter en ære i at leve op til den tyske grundighed og høje kvalitet.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele Danmark, der ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Vi har - gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr - opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi reparerer og servicerer op mod 100.000 biler hvert år.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted.

Ofte er vi op til 40% billigere samtidig med, at du oplever god service på vores autoværksteder.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.

Moderne autoværksted i Fredericia

Vores moderne autoværksted i Fredericia har yderst kompetente teknikere, som har et stort kendskab til Volkswagens mange modeller og dermed er topkvalificerede til at udføre både service og krævende reparationer på netop din VW model.

Værkstedet i Fredericia har kompetente medarbejdere til at hjælpe og rådgive dig omkring din bil.

Således er alle vores værkførere uddannet mekanikere, og er dermed godt rustet til at yde den bedste service og rådgivning til vores kunder.

Bevar fabriksgarantien

Får du serviceret din Volkswagen ifølge bilens serviceplan hos Skorstensgaards værksted i Fredericia, så bevarer du bilens fabriksgaranti 100%. Ellers betaler vi.

Konceptet 100% fabriksgaranti - ellers betaler vi, kan vi tilbyde, fordi vi er så sikre på kvaliteten af de reservedele til VW, samt kvaliteten i vores arbejde, at vi gerne vil give denne sikkerhed videre til vores kunder.

Med konceptet er du nemlig sikker på, at hvis et autoriseret VW værksted afviser en garantisag på grund af noget arbejde. vi har udført, så kan du få garantisagen udført på vores autoværksted i Fredericia på vores regning.

VW Flensborg eller Skorstensgaard Fredericia?

Du behøver ikke længere at bruge tid, penge og benzin på at køre helt til VW Flensborg med din bil, når den skal på Volkswagen værksted.

Du kan nemlig dreje ind til Skorstensgaard i Fredericia og få din VW serviceret og repareret til lave tyske værkstedspriser.

Faktisk har du nu mulighed for at spare mere end tiden på at køre frem og tilbage fra VW Flensborg, brændstof til turen, samt penge til grænsehandel i ventetiden, da vores priser er op til 40% billigere end de lokale mærkeværksteders.

Book tid til din VW med det samme

Vi har gjort det nemt for dig at booke tid og bestille et tilbud.

Du kan nemlig klare begge dele online 24 timer i døgnet.

Skulle du have brug for at komme i kontakt med os i forbindelse med spørgsmål, eller fordi du har brug for hjælp, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Book tid til din Volkswagen her