Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Audi i Ikast

Kører du Audi? Som med alle andre biler skal den til service af og til, og benytter du Skorstensgaard i Ikast, så benytter du samtidig dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt udfører fejlfinding på din bil og via up-to-date Audi-viden kompetent får repareret din bil.

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Audi trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Audi

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Alle Skorstensgaards værksteder – inklusive vores afdeling i Ikast – arbejder ud fra Audis egne kontrol- og tjekskemaer og vores mekanikere følger derfor nøjagtig samme anvisninger og procedurer som det aut. Audi-værksted.

Vores indsats måles konstant op imod de lokale autoriserede værksteder, og vores mål er at levere en fantastisk værkstedsoplevelse til vores kunder.

Du kender prisen på forhånd

Gennemsigtighed i vores arbejde er meget vigtigt for os. Derfor ved du altid, hvad regningen bliver før vi kører din Audi ind på værkstedet. Opgavens omfang og prisen har du aftalt på forhånd med vores værkfører.

Vi dokumenterer alt og gemmer både indgåede aftaler og afgivne tilbud, ligesom vi selvfølgelig også gemmer kopier af dine fakturaer.

Får du behov for at vide, hvornår vi sidst har skiftet en bestemt del på din bil, kan dette derfor nemt lade sig gøre.

3 års garanti på reservedele

Får du udført service efter fabrikkens forskrifter, garanterer vi at din Audi beholder sin fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden, når bare du sørger for at overholde din bils serviceplan via serviceeftersyn hos Skorstensgaard.

Få gratis tilbud på service

Skal der reservedele i din Audi undervejs, så giver vi 3 års garanti på disse, og udskiftning sker ligeledes efter Audis anvisninger. Vi bruger primært godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Masser af kundefordele

Får du service efter servicebogen hos Skorstensgaard, så kan du desuden gøre brug af Skorstensgaard Mobilitetsservice frem til næste service. Det betyder gratis vejhjælp i hele Danmark.

Vi har mange attraktive fordele i vores fordelsprogram. Du finder dem alle her på siden.

Book tid hos Skorstensgaard i Ikast

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte værkføreren på vores værksted i Ikast. Han er klar på både email og telefon inden for åbningstiden, og følger naturligvis op på alle henvendelser der kommer ind udenfor åbningstid. Alle henvendelser besvares senest 48 timer senere på hverdage.

Du kan også selv både booke tid og bestille tilbud lige her på siden. Vi har gjort det både hurtigt og nemt for dig. Alle tilbud fra Skorstensgaard er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Book tid på værksted til din Audi