OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Audi i Ikast

Kører du Audi? Som med alle andre biler skal den til service af og til, og benytter du Skorstensgaard i Ikast, så benytter du samtidig dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt udfører fejlfinding på din bil og via up-to-date Audi-viden kompetent får repareret din bil.


Reparation og service af Audi biler sker til priser, der er op til 40% under dem, du kender fra mærkeværkstedet takket være vores koncept med tyske værkstedspriser.


Men selvom prisen er lav, så går vi aldrig på kompromis med hverken kundeserviceniveau eller kvaliteten i vores arbejde.


Mindst lige så godt som på mærkeværkstedet

Alle Skorstensgaards værksteder – inklusive vores afdeling i Ikast – arbejder ud fra Audis egne kontrol- og tjekskemaer og vores mekanikere følger derfor nøjagtig samme anvisninger og procedurer som det aut. Audi-værksted.


Vores indsats måles konstant op imod de lokale autoriserede værksteder, og vores mål er at levere mindst samme høje standard, som du kender det fra mærkeværkstedet.


Du kender prisen på forhånd

Gennemsigtighed i vores arbejde er meget vigtigt for os. Derfor ved du altid, hvad regningen bliver før vi kører din Audi ind på værkstedet. Opgavens omfang og prisen har du aftalt på forhånd med vores værkfører.


Vi dokumenterer alt og gemmer både indgåede aftaler og afgivne tilbud, ligesom vi selvfølgelig også gemmer kopier af dine fakturaer.


Får du behov for at vide, hvornår vi sidst har skiftet en bestemt del på din bil, kan dette derfor nemt lade sig gøre.


3 års garanti på reservedele

Får du udført service efter fabrikkens forskrifter, garanterer vi at din Audi beholder sin fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden, når bare du sørger for at overholde din bils serviceplan via serviceeftersyn hos Skorstensgaard.


Få gratis tilbud på Audi service


Skal der reservedele i din Audi undervejs, så giver vi 3 års garanti på disse, og udskiftning sker ligeledes efter Audis anvisninger. Vi bruger udelukkende originale dele eller dele som er godkendt af leverandøren.


Masser af kundefordele

Får du service efter servicebogen hos Skorstensgaard, så kan du desuden gøre brug af Skorstensgaard Mobilitetsservice frem til næste service. Det betyder gratis vejhjælp i hele Danmark.


Vi har mange attraktive fordele i vores fordelsprogram. Du finder dem alle her på siden.


Book tid hos Skorstensgaard i Ikast

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte værkføreren på vores værksted i Ikast. Han er klar på både email og telefon inden for åbningstiden, og følger naturligvis op på alle henvendelser der kommer ind udenfor åbningstid. Alle henvendelser besvares senest 48 timer senere på hverdage.


Du kan også selv både booke tid og bestille tilbud lige her på siden. Vi har gjort det både hurtigt og nemt for dig. Alle tilbud fra Skorstensgaard er naturligvis både gratis og uforpligtende.


Book tid på værksted til din Audi


Glemt adgangskode?