Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din BMW i Ikast

En BMW indeholder i dag store mængder af teknologi.

Derfor er det meget vigtigt, at dit autoværksted ved, hvad de har med at gøre.

Hos os får du reparation og service til tyske værkstedspriser, hvilket vil sige, at vi er op til 40% billigere end det lokale mærkeværksted. Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Det kan du læse mere om her.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet i arbejdet. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din BMW trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Få gratis tilbud til din BMW

Fantastiske værkstedsoplevelser hos Skorstensgaard

Det er vores mål, at du får en god værkstedsoplevelse, hver gang du benytter vores værksted, og derfor sørger vi for, at du enten kan vente i vores behagelige venterum eller få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Valget er dit!

Vælger du at vente hos os, mens vi har din BMW på værksted, så er der både fjernsyn og gratis WIFI i vores venterum, og selvfølgelig også en kop te, kaffe eller noget koldt vand at drikke.

Flere af Skorstensgaards mekanikere har flere års erfaring med at reparere BMW’er, typisk fra mærkeværksteder. Derfor er vores værksted i Ikast i stand til at reparere BMW’er.

Få tilbud på service

Reservedele til din BMW

Når din BMW skal have udskiftet en reservedel, er det vigtigt at det er en god reservedel, der sættes i bilen.

Hos Skorstensgaard bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele, og vi er så sikre på kvaliteten, at vi giver 36 måneders garanti på udskiftede reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Når du rekvirerer et tilbud eller booker tid på et af vores værksteder, modtager du altid svar på skrift.

Dette svar indeholder i sidste ende prisen for det arbejde, du ønsker foretaget på din BMW. Ellers havde du jo næppe henvendt dig til et bilværksted.

Vores endelige bekræftelse er din sikkerhed for at prisen ikke ændrer sig og er medvirkende til at give dig en betryggende gennemskuelighed i relation til vores arbejde. 

Finder vi yderligere arbejde i forbindelse med gennemgangen af din BMW, så kontakter vi dig altid om arbejdets størrelse og med prisen på dette.

Ekstraarbejdet påbegyndes ikke uden din godkendelse på det, og dermed er prisen aldrig en overraskelse for dig.

Få et uforpligtende tilbud her

100% fabriksgaranti - ellers betaler vi!

Serviceeftersyn udføres efter BMW’s egne forskrifter og dermed kan du bevare bilens fabriksgaranti.

Det vil sige at skulle bilimportøren afvise en garantireparation på baggrund af arbejde Skorstensgaard har foretaget, så kan du komme til os.

I de – meget få – tilfælde laver vi reparationen U/B for dig.

Alle vores medarbejdere uddannes løbende, så vi er sikre på, at din BMW er i kompetente hænder, uanset hvilket af vores du benytter.

Få tilbud på Service efter bogen

Attraktive kundefordele

100% fabriksgaranti og den store fokus på gennemsigtighed er allerede nævnt, men kunne du være interesseret i gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn?

Eller hvad med rabatordninger?

Du finder alle vores kundefordele i menuen her på hjemmesiden.

Få et gratis tilbud på service

Bestil tid hos Skorstensgaard i Ikast

Er det tid til service og synes du mærkeværkstedet er lidt for dyrt?

Så bestil tid hos Skorstensgaard i Ikast med det samme.

Ønsker du et tilbud på en særlig reparation eller et service, så kan du lynhurtigt anmode om dette ved at benytte knapperne her på siden. 

Vil du tale med vores værkfører først, kan du selvfølgelig altid ringe eller sende en mail til værkstedet i Ikast.

Alle henvendelser besvares senest 48 timer senere på hverdage.

Bestil værkstedstid her