Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Citroën i Ikast

Skal din Citroën på værksted i Ikast, så prøv Skorstensgaard på Ellehammervej 1. Her er vores hold af kompetente og professionelle mekanikere klar til at tage sig af din bil uanset om det drejer sig om et grundigt serviceeftersyn eller en bilreparation.

Uagtet at Skorstensgaards priser er super skarpe, så skal du vide at alle vores kunder har mulighed for at gøre brug af vores attraktive kundefordele. Du finder links til alle fordelene her på siden, men tillad os at fremhæve et par af dem.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.

Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op til 40 procent billigere end mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder god service og kvalitet hver gang.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Citroën skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Citroën

Gratis vejhjælp frem til næste service

Får din Citroën et service efter servicebogen, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele Danmark frem til dit næste serviceeftersyn. Det hedder Skorstensgaard Mobilitetsservice og er du udsat for for eksempel motorstop, trafikskade eller en punktering, så kan du ringe på telefonnummer 69697491 efter hjælp.

Mobilitetsservice fragter din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted og vi stiller en gratis lånebil til din rådighed, hvis vi skal beholde din bil i længere tid. Du får lånebilen senest kl. 17 samme dag.

100% fabriksgaranti på din Citroen

Følger du din Citroens serviceplan og får du service efter Citroëns forskrifter hos Skorstensgaard, så garanterer vi at bilens fabriksgaranti forbliver intakt i hele garantiperioden. Denne type serviceeftersyn foregår efter nøjagtig de samme tjek og kontrolskemaer, som benyttes af det aut. Citroën værksted.

Kommer det til en garantisag, kan vi være dig behjælpelig med fuld dokumentation for udført arbejde og skulle det usandsynlige ske at bilimportøren afviser din sag på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så får du reparationen udført hos os uden omkostning for dig. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

En aftale er en aftale – også mht. pris

Hos Skorstensgaard kender du prisen allerede før bilen køres ind på værkstedet i Ikast. Den har du aftalt med vores værkfører og en aftale er en aftale.

Finder vi yderligere arbejde i forbindelse med gennemgangen på din bil, så kontakter vi dig angående dette. Vi har selvfølgelig en pris til dig på denne delopgave, og den påbegyndes ikke uden din godkendelse. Dermed er der aldrig overraskelser på din værkstedsregning.

Book tid hos Skorstensgaard i Ikast

Alle forespørgsler via hjemmesiden behandles inden for 48 timer på hverdage, og ofte langt hurtigere. Her på siden kan du bestille tid på værkstedet eller bede om et tilbud på en given opgave. Det er både nemt og hurtigt overstået.

Ønsker du at tale med vores værkfører før du bestiller tid, så kan du altid ringe eller sende os en email. Vi besvarer alle henvendelser inden for værkstedets åbningstid.

Du finder telefonnummer, emailadresse og åbningstider for Skorstensgaard Ikast lige her.

Book værkstedstid til din Citroën