Frit værksted til din Hyundai i Ikast

Fortæller din Hyundai dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Ellehammervej 1 i Ikast og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Hyundai skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Hyundai værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Ikast ? og dermed er det dig som Hyundai ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Advarselstrekant på vej

Skorstensgaard Ikast er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Hyundai eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Ikast. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Hyundai fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Ikast, så udføres det præcis efter Hyundai fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Hyundais servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Hyundai værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Hyundai.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Hyundai bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Hyundai, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Hyundai fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal til service (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Hyundai er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Hyundai.

Viden om Hyundai er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Ikast har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Hyundai modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Hyundai.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Hyundai har behov for, så vi kan servicere din Hyundai præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Hyundai er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker Hyundai bil på værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bevar fabriksgaranti på din Hyundai

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ikast giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Hyundai uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ikast

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Ikast, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Ellehammervej 1, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard kasket ligger på bord