OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Hyundai i Ikast

På vores værksted i Ikast er kompetente fagfolk klar til at hjælpe dig med service af din Hyundai.


Vores kompetente bilmekanikere er veluddannede og effektive, så du kan trygt lade os servicere din Hyundai hos Skorstensgaard i Ikast.

Samme høje kvalitet som på det aut. værksted i Ikast

Skorstensgaard i Ikast tilbyder altid service og reparation af din bil i samme høje kvalitet som på det lokale autoriserede Hyundai værksted.


Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker.


Det gælder både vores mekanikere og værkførere, så de er helt opdateret med den seneste viden om netop din Hyundai model.


Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.


Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en høj kvalitet samt en udsøgt god service. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.


Modtag et tilbud fra os, hvis din Hyundai skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.Få tilbud på Hyundai service

Hyundai nyvognsgaranti bibeholdes hos Skorstensgaard

Er din bil stadig dækket af fabriksgarantien, kan du sagtens bruge os.


Vi laver både service og bilreparationer efter fabrikkens anvisninger, og derfor bevarer du selvfølgelig din garanti hos os.


Vi bruger de påkrævede kontrolskemaer og følger altid de angivne anvisninger.


Derfor vil vi godt garantere, at du bevarer fabriksgarantien 100% - ellers betaler vi!


Få tilbud på Service efter bogen

Autoværksted i Ikast med mange fordele

Udover at vores bilværksted i Ikast har gode priser, har en høj kvalitet og kundeservice i topklasse, så tilbyder vi også mange fordele til dig som kunde.


Ved at overholde service i henhold til bilfabrikkens servicebog, så får du fx gratis vejhjælp i hele Danmark.


Vi kalder det mobilitetsservice, og det sikrer dig hjælp ved blandt andet trafikskade og hvis du kører tør for brændstof.


Når du er kunde hos os, tilbyder vi også udskydelse af betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage med et Skorstensgaard Servicekort, 15% rabat til pensionister og mange flere fordele.


Få uforpligtende tilbud her

Book tid på hjemmesiden når det passer dig

Du kan booke tid og få et gratis tilbud online, lige når det passer dig Du får svar inden for 48 timer på hverdage.


Er du tvivl om noget eller har du spørgsmål omkring din Hyundai, står vi altid klar med rådgivning ud fra mange års erfaring og viden.


Du er desuden altid velkommen til at ringe, sende os en mail eller kigge ind og hilse på os.


Book tid på værkstedet i Ikast

Glemt adgangskode?